Hvordan lage en hage-bro

December 28

Hvordan lage en hage-bro

Bygge og installere din egen hage gangbru vil legge mye karakter til hagen din. Oppgaven med å bygge broen er relativt enkel, og virkelig krever bare grunnleggende snekker ferdigheter. Du kan sette sammen en liten hage bru i løpet av en helg, eller selv i en ettermiddag, avhengig av hvor mye erfaring du har arbeidet med håndverktøy, og hvor mye tid du kan tilegne til prosjektet.

Instruksjoner

•Velg av tre du vil bruke til å bygge din hage bro. Avhengig av hvor du bor kommer du for å velge trelast som er solid og som tåler ekstreme temperaturendringer eller kraftig regnvær. Sedertre, eik og redwood er alle gode valg.

•Sett to 16-foten, 2 av 12 tre planker lengden på din butikk eller workbench og bruke blyant og kompass for å spore omrisset av buen på undersiden av hage broen.

•Bruk din sirkelsag å kutte ut den bunn og topp delen av de tre plankene som forblir utenfor linjene du sporet for din bue, og pass på å klippe styrene flatt på bunnen av hver ende. Hver leilighet del bør være rundt 18 inches lang, som "føtter" for buer.

•Plasser to buer tre feet fra hverandre og skjære din 2 ny 4 tre planker ca 1 tomme større enn bredden mellom buene.

•Lay en av 2 av 4s over en ende av buer og bruk hammer å kjøre to negler gjennom øverst på hver 2 av 4 og i buene. Gjør dette fra den ene enden til den andre, avstand hver tre planke 1/8 tommer fra hverandre, før buene er helt dekket.

•Apply to strøk av OL WaterGuard med pensel for å værbestandig hage broen. Tillat første strøk tørre over natten før du bruker en andre strøk. Når de andre strøk tørket, vil du være klar til broen din bakgård hagen.

•Plasser broen på forhåndsbestemte sted i hagen din. Løfte din nye hage bru tar hjelp fra en venn eller et familiemedlem, fordi det vil være bare lang og bred nok til å holde deg fra å plukke den opp på egen hånd.

Tips og advarsler

  • Ekstreme værforhold kan resultere i rimelig tre planker fordreining eller sprengning, selv om du bruker et belegg av weatherproofing, så sørg for at du kjøper beste trelast du har råd til å bygge din hage gangbro.