Hvordan lage en hage bane for barn

May 30

Hvordan lage en hage bane for barn

På det mest grunnleggende nivået, hagen stier guide fra ett sted i hagen til en annen. Når du utformer en hage bane for barn, holde funksjon i forkant, men har masse moro å gjøre så. Legge til barnevennlige elementer som vil gjøre det en svært ønskelig sted å være en stiftelse for banen på plass.

Instruksjoner

•Outline form og plassering av banen. Hold den lett å følge, men ikke for forutsigbar. At banen til sin naturlige retning som mulig; opprettholde kurver og out-of-the-way elementer som bakken som ikke er for bratt eller en brå endring i retning bak et tre- eller hjørne. Det vil oppmuntre til utforsking og minske en formell titt.

•Velg en gutt riktig materiale, for eksempel grus, tre sjetonger eller plante materiale, opprette en softscape i stedet for tradisjonelle hardscape materialer som murstein, stein eller betong utleggere brukes vanligvis i formelle trasé.

•Include overraskelse eller uventet elementer langs banen, for eksempel en teepee å tillate en rask spill for og søke. Dekk teltet med klatring planter for interesse.

•Plant barnevennlige planter, inkludert tall og korte solsikker og Lams ører eller ornamentale gresstyper som bunny haler, som produserer powder-puff, myke blomster. Innlemme en blanding av stauder, ettårige og pærer å ha noe av interesse vokser hele året. Innlemme liten frukttrær eller spiselige planter som pansies eller fioler å oppmuntre gumlet langs banen. Vurdere inkludert planter som sommerfugl ugress eller urter som dill tiltrekke Sommerfugler.

Finne et sted langs banen for å sette en liten benk eller utendørs krakk å oppmuntre barna til å sitte og se på fugler eller insekter i miljøet, eller for å tilby et sted for en rask pause.

•Consider å plassere en enkel vann funksjonen eller statue i nærheten benken, å ytterligere stimulere barnets sanser hørselshemmede og berøring.