Hvordan lage en gutt vennlig Yard

January 23

Bakgården kan være kilden til timer med underholdning for barn fra TV, datamaskin og videospill. Men ikke alle bakgårder er fristende for barn. Denne artikkelen vil gi deg tips om hvordan å lage en gutt vennlig bakgård uten å bruke mye penger.

Instruksjoner

•Plant blomster som tiltrekker sommerfugler og kolibrier. Barna er vanligvis interessert i insekter og dyr. Eksponering for disse skapningene gir en lærerik opplevelse om sykluser og pleie av levende ting. Det er mange lavpris planter som du kan velge mellom. Salvie, pentas, purple coneflower og ulike innfødt urter er alle gode valg for å tiltrekke Sommerfugler og kolibrier. Mange av disse anleggene kan kjøpes delvis vokst eller som frø og krever ikke mye vann eller omsorg.

•I tidlig på våren, tømme ut et område i hagen din ved å grave opp gresset eller bare løsne jord. Deretter sender frø eller grave hull for planter. Sørg for å lese om hvor mye plass hver plante må redusere overbefolkning, og husk å velge planter som ikke trenger mye vann eller spesiell gjødsel.

•Hanging en fugl mater fra et tre kan gi timer med underholdning for barn og voksne. Fugler er et dyr vi ikke ofte får et nært visning av, så henger en fugl mater kan gi barna mulighet til å se fugler på en ny måte. Foreldre og barn kan også more identifisere fugler som kommer på besøk, og dermed gi en lærerik erfaring.

•Få en sandkasse. Sand gir en sanseopplevelse (følelse av berøring), en vitenskap leksjon (hva skjer når du legger vann?) og en måte for barn å være kreativ med sandcastles eller andre strukturer. De fleste barn elsker å spille i sanden og det kan være en god måte å lokke barn utendørs. De fleste typer plast sandboxes er billig, men de kan lett bli bygget ved hjelp av tre jernbane bånd eller liggende tømmer. Hvis du velger for å bygge, Legg ikke en bunn på den; Når vann legges, den blir våt og råte. Sørg også for å få eller en cover hvis du har katter i nærheten, som de liker å gjøre bad virksomheten i sanden og som kan være helsefarlig barn.

•Plant noen grønnsaker og frukt. Ser noe vokser fra et frø eller liten plante og deretter høste frukt eller grønnsaker produserer kan være svært tilfredsstillende for barn. Voksende spiselige planter også lærer barna om hvordan ta vare på levende ting og gir dem leksjoner om hvor maten vi spiser kommer fra. Du bare plante noen grønnsaker eller lage en stor hage avhengig av mengden arbeid du ønsker å foreta og penger du vil bruke.

•Plant to trær hvert år. Trær gir skygge, gjør yards mer behagelig for barn. Men de er en langsiktig investering, som de vokser ikke raskt og kan være kostbart. Plante to trær per år (inntil du har nådd din plass kapasitet) er en rimelig måte å få trærne i hagen din. Forskning hva trær gjøre godt i ditt område, og prøve å feste med stedegne trær, som de vil ha mindre problemer med sykdom og skadedyr. Din lokale planteskole kan vanligvis anbefaler du som vil vokse godt og kunne foreslå hurtigvoksende trær.

Tips og advarsler

  • Noen dyrere elementer som vil gjøre en gårdsplass mer attraktiv for barn er lekehus og playscapes. Noen gjør det selv butikker vil føre kits for hvert av disse elementene, men du bør forvente å bruke rundt $300.00 hver - mer hvis du kjøper dem allerede montert.