Hvordan lage en grov hogd tabell for et drivhus

July 5

Bygge et grovt hugget bord kan legge farge og funksjonaliteten til et drivhus. En seks fot grovt hugget tabell kan konstrueres med skrelles og delt furu, bruke lyd konstruksjon og montering. Denne teknikken gir en rustikk, hånd-cut loggtabell som er strukturelt lyd.

Instruksjoner

•Bruk et målebånd størrelse og velge tre 6-tommers bark på furu logger. Kuttet loggene til 6 fot i lengde med Kjedesag. Plasser en logg i en stål vise og bruke en dobbel-håndtak uavgjort-kniv til å skrelle loggen. Fjerne halv bark for å beholde grovt hugget utseendet.

•Når logger alle ha blitt avkledt, bruk en øks, hammer og kløyvekniven for å dele loggene. Pund stridsøksen i sentrum av hele loggen til sløv slutten er flush med den lange enden. Dra øks håndtaket ned og fortsette å pund stridsøksen i en vinkel flytte ned loggen. Som utvider delingen, sett en kløyvekniven og kjøre den i Splits til stridsøksen er gratis. Pund av kile til loggen deler. Gjenta sprengningen forarbeide på andre loggene.

•Velg fem logge halvdeler med flattest og mest uniform delt overflaten. Bruk en øks for å kutte av knuter og støt. Plasser Logg halvdelene i en stål vise og bruke uavgjort kniven for å flate delt overflater av loggene nok å gjøre dem brukbare som en tabletop men holde dem grovt hugget og rustikk.

•Invert Logg fem omganger på en flat konkrete overflate, flat side ned. Kutte tre 2-av-4s 2 fot i lengde og spiker dem over baksiden av loggene. Spiker 2-av-4s på 18 og 54 og 36 inches fra den ene enden, kjører 20d toppene gjennom 2-av-4s og i alle Logg halvdeler.

•Measure og skjær fire 4-tommers loggene for bena på bordet, noe som gjør dem til 30 inches i lengde. Bruke uavgjort kniven Peel loggene. Måle, markere og bruke litt hull-så for å bore 1 1 / 2-tommers hull 2 inches dypt inn i alle fire logger, 12 inches fra den ene enden. Lå loggene flatt med de boret hullene grossist. Bore et 1 1/2-tommers hull i hver Logg, 24 tommer fra samme slutten av loggene. Gjøre dem vinkelrett til forrige hullet (en fjerdedel av veien loggen). To logger bør har hull boret til høyre for det første hullet; de to andre til venstre.

•Measure, kuttet og Skrell fire 3-tommers logger, gjør to av dem 26 tommer lang og to av dem 50 inches lang. Montere dem i en skruestikke og bruke litt tennon-skjæring for å skjære et 1-tommers tennon 1 1/2 inches i diameter på begge ender av alle fire logger. Bruke en hammer til pund fire 3-tommers loggene den riktige hullene i fire 4-tommers bena.

•Invert beinet forsamlingen og legge den på undersiden av invertert bordplaten. Flytt beinet forsamlingen til tennons hviler jevnt og forholdsmessig på første og femte loggene. Merke plasseringene for borehull, scribing rundt på tennons. Bruk hull-så litt for å bore fire hull 2 inches dyp.

•Sett beinet forsamlingen på den inverterte, boret bordet og arbeide i tennons i fire bore hullene. Pund dem i cirka én tomme. Invertere tabellen, høyre opp. Bruk et nivå pund hjørnene over beina til tabellen er nivå. Merk: alle fire bena vil ikke være fullt dunker i sine respektive hull. Dette gjør at tabellen kan være dunker nivå.

Tips og advarsler

  • Sand bordet for å fjerne Splinter og gi bena en spray strøk av polyuretan finish.
  • Vær forsiktig når du arbeider med elektroverktøy.