Hvordan lage en gjørme bad i huset

August 31

Hvordan lage en gjørme bad i huset

Mange folk bruker alle dag og hundrevis av dollar blir dullet med et luksuriøst spa. Dette slapper musklene og forenkler ditt sinn, få deg til å glemme alle daglige stress og bekymringer. Mange spabehandlinger og pakker inkluderer en gjørme bad. Du trenger ikke å besøke en fancy spa har en. Du kan opprette gytjebad rett i huset.

Instruksjoner

•Kontroller at hjemmet ditt er utstyrt for et gytjebad. Du trenger et stort nok badekar å sitte i komfortabelt. Det må ha en fullt fungerende plugg.

•Start trykk i badekar, eller fylle din frittstående badekar med vann bruke verdiområder. Spas bruke ofte flaskevann kildevann, men springvann fungerer. Vannet bør være ca 100 grader Fahrenheit. Bruk et termometer for å sjekke temperaturen.

•Plasser en liten skjerm over plug eller avløp av badekaret ditt hvis du ikke bruker en frittstående badekar. Skjermen vil hindre badekar tetter når du tømme din gytjebad.

•Fyll badekaret om halvveis og begynne å legge leire og vulkansk aske. Disse stoffene blir tykkere vann til konsistensen av gjørme. Fortsett å legge til mer vann, leire og vulkansk aske til gytjebad når konsistensen du ønsker. Konsistens er helt opp til deg.

•Legg flere dråper eterisk olje til å gjøre din gytjebad mer duftende. Oljer som lavendel og rosmarin vil være sterk nok til å dekke opp gytjebad lukten.

•Soak i gytjebad ca en halv time. Du kan bo i gytjebad innhold starten å få kaldt, men dette vanligvis tar en halv time.