Hvordan lage en gitter gjerde for en hage

April 25

Hvordan lage en gitter gjerde for en hage

Bygging et gitter gjerde rundt hagen gir ikke bare en interessant samlingspunkt i landskapet, men det gir også en måte å holde små dyr fra nibbling på din hageplanter. En gitter-skjerm gir også litt privatliv hvis en mur hage gjerde strekker seg langs linjen. Når du bygger gjerdet, husk på at hvis gjerdet grenser på din nestes eiendom, den "pen" siden av gjerdet bør møte fra eiendommen.

Instruksjoner

•Tie en streng til to innsatsen. Plass innsatsen i bakken der du planlegger å sette opp en vegg av gitteret gjerdet. Gjenta prosessen for andre sider av gjerdet. Bruk en snekker plassen for å sjekke at hjørnene er firkantet. Hvis ikke, justere streng linjen.

•Mark der du planlegger å grave hjørnet innlegg. Plass linjen innlegg åtte fot fra hverandre, og markere deres sted. Hvis gjerdet har ulik avstand, kan du vurdere å endre lengden på omkretsen. Planlegge en gate hvis du bygger et lukket område.

•Dig hjørnet innlegg med håndholdte posthole diggers eller jobbers. Hvis du har flere innlegg å grave, kan du vurdere å leie en skrue. Grave hullene under frost linjen. For best resultater, gjøre hullene bredere nederst enn de er på toppen. Grave de andre stolpehull også.

•Still innlegg i hullene. Bruk en snekker nivå for å få innlegg lodd. Kick nok skitt tilbake i hullet for å holde innlegg lodd. Tamp smusset med en hånd-sabotasje.

•Mix forholdet forholdet mellom 3 deler grus, to deler sand og 1 del sement med nok vann for å lage en stiv betongblanding. Legg denne blandingen i stolpehull rundt innlegg og bruk hånd brutt for å pakke den. Haugen sement litt på toppen slik at det kjøres fra innlegg. La tid for betong tørke.

•Hold et gitter panel mot hjørnet stolpe og linje innlegget. Plasser den slik at den er nivå og lavt nok til bakken som en liten dyr får under den. Pilot borehull for skruer med en 1/16 tommers litt. Sikre panelet på plass med fire 1 1/2-tommers galvanized skruen langs hver stolpe. Juster neste panelet. Gjenta denne prosessen til alle panelene er på plass.

•Measure åpningen for porten. Gjøre rammen for gate fra 2-ganger-4 tommers tømmer en tomme smalere enn bredden av åpningen. Kutt stykker dimensjonen du trenger med en sirkelsag. Fest tre sammen med to 1 1/2-tommers galvanized skruen langs hver side. Skjær en diagonal stykke fra 2-ganger-4 tommers trelast som strekker seg fra ett hjørne til den andre. Fest den med skruer også.

•Sett et stykke gitter-panelet kuttet til å passe gate rammen. Sett 1 1/2-tommers galvanisert gjennom hullene som du predrill.

•Hold porten i posisjon. Mark hvor gate hengslene og gate klinke gå på gateposts i tillegg til porten. Knytt gate maskinvaren til porten med skruene som følger med maskinvaren og deretter knytte hengslene til innleggene. Sette fangsten for låsen på sin post.

Tips og advarsler

  • Kontakt din lokale verktøy før du grave stolpehull. De kan merke der begravde verktøy linjer er.
  • Standardstørrelsen for gitter paneler er 4 8 fots. Kuttet paneler størrelse etter behov med en sirkelsag.