Hvordan lage en Geyser med en PVC-rør

April 19

Gjør en geyser av PVC-rør vil bringe pizazz til ditt landskapsarbeid og er sikker å trekke oppmerksomheten til tilskuere. Du kan begrave røret og ta opp vannet i en hage, eller du kan legge til en geyser sammen med en tåke maskin å gi en forhistorisk føler til landskapet med tropiske planter. Du kan også sette denne geyser i dammen eller stor fontene for en touch av eleganse.Etter de riktige trinnene vil sikre en vellykket arbeidsmodell av en PVC pipe geyser.

Instruksjoner

•Measure lengder nødvendig PVC pipe og snitt til størrelse med din baufil. Lengde avhengig av programmet. I forbindelse med denne artikkelen vil vi anta en lengde på fem fot.

•Glue PVC rør sammen i ønskede oppsettet. Sørg for å lime delen som skal Geysir med en 90 graders vinkel rettet mot himmelen. Bruke applikatoren som følger med PVC lim og vattpinnen et tynt lag på utsiden av den mannlige tilkobling stykke, og på innsiden av den kvinnelige tilkobling stykke. Skyv de to delene sammen og slå halvveis å spre limet i felles.

•Glue gjengede hunnkoplingen på slutten som skru på vannpumpen og stram inn i pumpen ved skru på.

•Følg fabrikanten retningene på varme vannpumpen å motta vann.

•Sett og lim ventilen dekselet på slutten av geysiren utgang for å legge til spray og en mer naturlig Geysir effekt. Slå på pumpen når ferdig og test din nye etableringen.