Hvordan lage en fuktighet skuff for orkideer med Bark

July 31

Orkideer tilhører den største plantefamilie i verden, Orchidaceae, med mer enn 30.000 arter og nye hybrider dukker opp hvert år. Orkideer kan ha et rykte for å være vanskelig å vokse, men dette er ikke nødvendigvis tilfelle. Så lenge du gir dem lyse, indirekte lys, bark som en voksende medium, litt gjødsel og tilstrekkelig fuktighet, bør du ha suksess i din orchid voksende bestrebelser. En enkel fuktighet skuff fylt med bark kan hjelpe for å gi fuktighet disse vakre planter krever.

Instruksjoner

•Velg en plast brett som er større enn foten av din Orchids potten. Hvis du har flere potted orkideer, måle lengden de spre for å finne den riktige størrelsen for din brett.

•Purchase formulert spesielt orkidé bark bruke i luftfuktighet skuffen. Spre det jevnt i skuffen å gjøre et lag ca ½ tomme dyp.

•Still din potted orchid eller orkideer på brettet. Så helle vann på bark å fylle skuffen til toppen av bark, men ikke til toppen av skuffen.

•Overvåk vannstanden i din fuktighet brett når du legger vann til det, fordi din orkideer røtter kan råtner hvis du la dem sitte i vann eller hvis du holder potting mediet i deres Potter for vått.

•Opprette en fuktighet meter ved orkideer du holde på fuktigheten skuff hvis du ønsker. Ideell fuktighet for mange typer orkideer er mellom 60 og 80 prosent. Tilsett vann til din fuktighet brett når fuktighet reduseres.