Hvordan lage en frø-Sprouter for spirende

July 30

Spirende er en rask og enkel måte å vokse vegetabilske spirer uansett hvor du bor. Du trenger ikke Haven jord, sollys, eller mye plass å få sunn spirer for din salater og smørbrød hver dag. En av de vanligste metodene for spirende bruker et frø sprouter laget av en daglig hermetikkfabrikk krukke. Denne klassiske sprouter-design vil holde et stort antall frø for spirende, mens affording frøene drenering som trengs for sunn vekst. Kjøpe plast screening hullene litt mindre enn frøene du planlegger å spire. Du kan kjøpe to eller tre forskjellige typer av skjermen hvis du vil spire en rekke frø. Få skrap restene hvis mulig for å spare penger, fordi du trenger bare en liten bit for hver sprouter.

Instruksjoner

•Sett den canning jar på toppen av skjermen med åpningen ned. Bruke en svart markør for å tegne en linje rundt glasset, bruker det som et mønster kopiere størrelsen på sirkulær åpningen.

•Skjære en rund bit fra bruke mønsteret du tegnet som en guide. Klipp 1/2 tommers ut fra tegnet linjen, gjør den endelige sirkelen større enn åpningen i glasset.

•Plasser plast skjermen sirkelen over glasset, matchende opp tegnet linjen med kanten av glasset åpningen. Skru på glasset ring over skjermen, fangst kanten av skjermen mellom ringen og kanten av glasset. Dette fører til en press skjermen passer det til krukke. Sprouter glasset er nå klar fylt og brukes.

Tips og advarsler

  • Bruk av sprouter ved å legge 2 til 4 ss. frø, avhengig av frø, og skylling og drenering dem 3 til 4 ganger om dagen inntil de har spirer lenge nok for å spise.
  • Bruk krukker med bredeste munnen du finner. Bruker ikke mindre gelé krukker, som de ikke har nok plass til spirer eller drenering.