Hvordan lage en Fan Valance

December 15

En fan valance er en vindu behandling som mounts på toppen av et vindu. Den nederste kanten av behandlingen er scalloped og trekker til en bue i midten. Denne behandlingen har en uformell, vennlig stil og det fungerer best med tynne, ufôrede tekstiler. Fan valances se sjarmerende i kjøkken og bad, hvor lyset er velkommen.

Instruksjoner

•Measure bredden av vinduet og multipliser med 2. Dette er stoff bredde målingen. Måle bredden på vinduet og legge 10 inches for å bestemme lengden på stoffet du trenger. Klippe din stoff til disse dimensjonene med saks. Fold dine stoff i halvparten. Måle halvveis ned brett og mark.

•Plasser en salat plate ned og plassere to stykker bånd 10 inches hverandre langs toppen av felgen. Plasser tallerkenen din nederst i stoffet (rundet hjørnet) og trekke 3 til 4 kamskjell (avhengig av lengden på stoffet ditt). Kuttet ut din kamskjell.

•Start 1/4 tommers på stoffet ditt under dobbelt langs hver side. Hem langs hver side av stoff panelet, og pass på å få stoff som er brettet ned. Brett den øverste kanten ned 1 1/2 inches og sy en søm på 1 1/4 inches ned fra kanten og en andre søm på 1/2 tommers under kanten.

•Skjære 2 stykker av båndet, hver 12 inches lang. Trim ene enden av hver bånd til et punkt. Brett og hånd sy båndet i gardin-panelet. En båndet skal på forsiden og en på baksiden. Plasser bånd på mark du gjorde tidligere.

•Plasser din gardin på kaféstil gardinen stang. Løfte center nederst i valance i selv folder og slips med båndet. Båndet oppretter fan figuren og holder den på plass.

Tips og advarsler

  • Fremheve fan figuren med ruffles, trim eller broderi for en morsom utseende. Forskjellig størrelse kamskjell endre utseendet til valance.