Hvordan lage en enkelt solcelle Panel

April 30

Hvis du vil lagre de høye kostnadene ved et solpanel, kan en rask og enkel versjon gjøres hjemme for en drastisk lavere pris. En enkelt solcelle panel fra cuprous oksid eller kobber ark, kan gjøres med bare en tur til jernvarehandelen sammen med vanlige husholdningsartikler. Cuprous oksid er en halvleder, slik at elektrisiteten å strømme gjennom det fritt og få energi som sollys berører den. Denne enkle solcellepanel fungerer selv i skyggene eller i områder med mindre lys.

Instruksjoner

•Skjære et stykke kobber arket som er omtrent samme størrelse som komfyr brannsår.

•Vaskestasjonen tømmes kobber arket med såpe eller renset å fjerne olje eller fett. Skrubbe arket med sandpapir eller wire penselen intenst for å fjerne alle sulphide eller korrosjon.

•Still kobber ark på komfyren brenner, og slå på brenner til sitt høyeste innstilling. Oksidasjon markeringene vises på bare én side av kobber arket som den varmes opp. Nyanser av rød, rosa, oransje og purpur vil deretter dekke kobber arket. Den kobber ark vil deretter endre inne opptreden som en svart frakk av cupric oksid dekker det som det blir varmere. Dette er ikke ønsket oksid, men det vil skalle av senere for å avsløre igjen fargerike kobber eller cuprous, og laget under.

•Let kobber ark varmen på ovnen i 30 minutter, jevning svart cupric oksid laget. Slik at det sort belegget å tykne er viktig, så dette forenkler flasser av laget senere i prosessen. Et tynt lag av svart cupric oksid ville trolig ikke skalle av.

Slå av komfyren brenneren og la kobber ark kjøle gradvis til den når romtemperatur. Dette tar omtrent 20 minutter. Hvis avkjølt for fort, svart cupric oksid vil holde seg til kobber ark. Mens den kjøler, vil av kobber ark krympe, sammen med svart cupric oksid. De krympe på ulike skritt, men som forårsaker svart cupric oksid laget å skalle av. Svart flak kan fly av kobber arket, så vær forsiktig når du er i nærheten komfyren.

•Forbered hånd-skrubb kobber arket under rennende vann for å fjerne eventuelle gjenværende svart cupric oksid flak. Ikke skrubbe hardt eller flex kobber arket, da dette kan skade røde cuprous oksid laget som gjør solcellepanel arbeide.

•Skjære av toppen av vann plastflaske, eller hvis bruker en glasskrukke, fjern toppen.

•Skjære en annen kobber ark med samme størrelse som det første arket. Ikke varme dette arket, som det krever ingen oksidering. Forsiktig Bøy arkene slik at de tilpasses plastflaske eller jar uten å berøre hverandre. Siden av arket med cuprous oksid laget er vanligvis den beste siden ansiktet utover i glasset siden overflaten er glatte og reneste.

•Fasten to alligator klipp leder med en på hvert kobber ark. Koble klipp ledelsen fra ny, ikke-oksidert arket til positiv terminalen til mikro-ammeter. Koble klipp ledelsen fra cuprous oksid arket til den negative terminalen på mikro-ammeter.

•Mix to SS. salt i noen varmt vann fra springen. Rør blandingen til alle salt oppløses. Hell nøye blandingen i plast flaske eller glass, og pass på å ikke helle noe klippet fører. Saltvann blandingen dekke ikke kobber ark helt. La 1 hvert ark over den saltvann, slik solcellepanel kan flyttes uten å røre vannet klippet fører.

•Look på mikro-ammeter å se hvor mange microamps av gjeldende solcellepanel gjennomfører. Ifølge The Solar Plan viser enkelt solcellepanel noen microamps av gjeldende selv i mørket.