Hvordan lage en enkel Pebble terrasse

March 18

Hvordan lage en enkel Pebble terrasse

Terrasser tjene som utendørs utvidelser av våre hjem. De tillater oss å slappe av, underholde eller spise utendørs i et rom som har sin egen distinkte innredning. I noen klima bruker folk sine patioer hele året, mens de som bor i kjøligere klima bruker deres sesongen. Uavhengig av varigheten av bruken, er det viktig å definere et område som er unik og funksjonell, og det er enda bedre når du gjør det på en kostnadseffektiv måte. Ett alternativ er å lage en enkel pebble uteplass. En dags arbeid og grunnleggende verktøy er alt du trenger.

Instruksjoner

•Measure din uteplass og merke av området med spraymaling. Grave opp alle plenen innen målt. Grave ned til like under overflaten gress med din spade og løft torv. Denne metoden oppretter færre hull og divits i bakken.

•Glatt hele området med en rake til den vises også. Bruke et nivå om overflaten er faktisk nivå. Flytte smuss rundt med rake og flat med baksiden av en spade til området er nærmere nivå. Det trenger ikke være nøyaktig.

•Unroll plast Luke sheeting, og plasser i målt og kuttet ut. Dette vil forhindre ugress vekst fra sprouting opp mellom småstein i patio. Hell steinstøv i området på plastfolie gjenta utjevningsprosessen.

•Assemble småstein på steinen støv. Du kan gjøre dette ved strategisk plassering hver stein åopprette en mønster, eller du kan dumpe småstein og rake dem før de er alle spredt. Trykk forsiktig ned småstein med baksiden av en spade til de er litt deprimert i stein støvet. Tillate småstein sitte uforstyrret i 24 timer.

•Mix opp mørtelen bland etter anvisningen på pakken. Spre mørtelen sparsomt med en sparkel slik at mørtel fyller hull mellom småstein. Holde en fuktig klut med deg, tørke alle overflødige av småstein seg fortløpende. Tillate mørtelen og tørk godt; minst to døgn, før du går på terrassen.

Tips og advarsler

  • Hvis du er kunstnerisk tilbøyelig, kan du opprette en mosaikk mønster ved hjelp av en rekke farget småstein.