Hvordan lage en enkel ildsted med utleggere

June 17

Hvordan lage en enkel ildsted med utleggere

Ildgropene er en effektiv måte å utvide din bruk av en utendørs plass ved å gi varme på en kontrollert måte. Ved å kontrollere utslipp av gnister og røyk, begrense luftstrømmen til brann, og å plassere en fysisk barriere mellom brannen og de nyter det, du gjør en utendørs brann tryggere og mer behagelig for alle. Å lage din egen enkel brann pit fra utleggere er et enkelt prosjekt som kan nytes i år, men det kan gjennomføres på en dag.

Instruksjoner

•Ikke sterk hansker og stabel utleggermaskin blokkene i nærheten av det aktuelle området for ildsted. Utforme en ring av blokker - landskapet utleggere er utformet for å danne en sirkel - nøyaktig der du vil opprette ildsted. Flytte rundt ytterkanten av sirkelen, kutte en linje i jord med en spade. Resultatet er en cut-linjen i skitt rundt omkretsen av området ildsted.

•Fjern ringen av blokker og grave unna jord i sirkelen til dybden av en blokk. Rake overflaten flatt og bruk en byggmester nivå for å sjekke at det er vannrett. Orientere nivået i forskjellige retninger for å se etter eventuelle tegn på skråningen. Hvis nødvendig, kuttet bort eller erstatte jord til hele brann pit basen er flat og horisontal.

•Lay første ring av pavers tilbake inn i sirkelen. Når den plasseres, bør de være nivå med overflaten av bakken og skjemaet en sirkel med ingen mellomrom mellom dem. Plasser en tre planke over diameteren på sirkelen og hvile støpesand nivå på den. Angi pavers slik at de vannrette og alle på samme høyde. Gå planken rundt for å se på tvers av ulike deler av sirkelen. Hev eller Senk noen blokker som er justert.

•Sett den andre ringen av pavers over det første laget, svimlende sine posisjoner slik at hver ny blokk overlapper to blokker under den. De fleste Asfaltutleggere som er utformet for å lage sirkulær funksjoner inkluderer guide merker spesielt for dette formålet. Gjenta søkes etter en plan overflate som trinn 3og justere noen feiljustert blokker.

•Legg en ytterligere fem ringer av blokker for å bringe ildsted høyden rundt 20 tommer fra bakkenivå til toppen. Jevnlig se at veggene er loddrett ved henging en loddrett linje fra det øvre løpet av blokker. Hvis brann pit veggene er perfekt justert henger loddlinjen samme avstand fra hvert kurs. Noen feiljustert kurs bør være demontert og re-bygget.

Tips og advarsler

  • Legge til drenering og en sterkere foundation brann pit. Grave ut området til en dybde på ca 12 inches og legge et lag med grus og deretter et lag av sand. Tamp både ned fast og bygge på den.
  • Utleggermaskin er tunge så pass fingrene når du stable eller sted klossene.
  • Hvis du ikke overlapper påfølgende ringer av blokker, ildsted vegger vil ikke være bundet sammen og kan kollapse.
  • Være organisert og forsiktig. Verktøy og blokker på bakken er potensielle tripping farer. En organisert er et trygt sted.
  • Noen autoriteter krever at du må få tillatelse til å bygge eller bruk en brann gropen så sjekk din lokale lover før arbeidet starter.