Hvordan lage en enkel hjemmelaget snø plog av tre for en ATV trinnvis

October 11

Hvordan lage en enkel hjemmelaget snø plog av tre for en ATV trinnvis

Hvis du blir truffet av en plutselig snøstorm, kan du ikke alltid har en Snøplog til din disposisjon. Hvis du har en all - terreng kjøretøy, kan du sette sammen en nødsituasjon Snøplog med noen grunnleggende materialer som er lette å finne. Det vil ikke være hydrauliske eller solid stål, men ved å gjøre det av tre, kan du få den opp og kjører i ca 30 minutter. Når du er ferdig, ta den av og stå det i hjørnet.

Instruksjoner

•Plasser en stud flatt på bakken, plassere andre stud oppå den. Skru dem sammen med trådløse skruen pistol og 3-tommers skruer. Sett skruene hver 6 inches langs stenderne.

Sette inn en 5 1/4-tommers drop problemer på baksiden av ATV hvis den ikke allerede har en. Det er bestemte hull i rammen for knirkefritt installasjon. Bare slippe boltene som kommer med Hengerfeste kit gjennom hullene og skru dem med en fem-åttendedeler-tommers socket og ratchet.

•Slipp en fem-åttendedeler-tommers bolt til slutten av drop hitch. Bruke Oppladbar drill og fem-åttendedeler-tommers borekronen, bore hull gjennom stablet to av fire strålen 4 inches fra slutten.

•La strålen under ATV slik at strålen foran utvider ut under frontprogram ATV. Fem-åttendedeler-tommers bolten slip hullet i slutten av bjelken. Plasser en vaskemaskin og en mutter på slutten av bolt og stramme - men ikke for stramt. Det bør dreies litt fra side til side.

Stå et sted pallen på høykant med frontprogram bjelken på bunnen løperen på pallen sentrert i midten. Bruker trådløs pistol skruen fire skruene gjennom fronten av pallen i slutten av bjelken. Gå rundt på baksiden av pallen. Skru tre skruer gjennom hver side av strålen ned på pallen løperen, sportsfiske dem ned 30 grader.

•Plasser en 2-by-4-by-18-inch stud på strålen, vinklet på 60 grader til baksiden av pallen. Plasser tilfeldig gjennom begge ender av stud å sikre det strålen og baksiden av pallen. Dette er den øverste spenne.

•Plasser en 2-by-4-by-18-inch stud på begge sider av strålen, vinklet utover til den ytre kanten av pallen. Skru dem tilfeldig til begge sider av strålen og begge sider av pallen. Dette er siden klammeparentesene.

•Sett et tau under strålen og bukseseler. Sløyfe tauet opp til cockpiten på ATV. Løft opp på tauet for å heve pallen.

Tips og advarsler

  • Bruk beste pallen som du kan finne, helst ettall med stramme spacings. Når skruen på klammeparentesene put skruer hvor du kan, avhengig av hvor pallen er bygget. Bare fokusere på styrke. Du må trimme klammeparentesene.
  • Hvis du er pløying mye, skruen et stykke vinkel jern til den nederste kanten av pallen å holde det fra svekkes når den glir langs fortauet eller betong.