Hvordan lage en enkel hengekøye Swing for barn

October 1

Tradisjonelle netto hengekøyer kan skrapete, men en hengekøye laget av myk bomull er myk, varm og innbydende. I tillegg kan hengekøye maskinen vasket når det blir skitne. Denne gutten hengekøye krever bare to forsyninger og kan være samlet i mindre enn en time. Du kan hånd-sy det hvis du mangler en symaskin, selv om hånd-sy vil ta mer tid. Selv om denne hengekøye er designet for utendørs bruk, kan du installere den innendørs også, med solid kroker festet til taket stråler.

Instruksjoner

•Kontroller sømmer langs lang kantene på stoffet å en pen kant og forhindre fraying. Brett kantene ned 3/8-tommers på hver langsiden og jern stoffet å en skarp kant. Brett kantene igjen for å skjule rå kanten. Iron kanten igjen. Sy langs kantene slik at sømmen.

•Kontroller en lomme på enten kortside å holde tauet som skal sikre en hengekøye. Brett kantene på stoffet på enten kortside 3/8 tommer. Brett stoffet ned en ekstra 2 inches for å gjøre en 2-tommers bred lomme. Iron kanten å gjøre det glatt. Sy lommen tre ganger for å forsterke den. Denne lomme må være sterk nok til å holde vekten av barnet.

•Skjære tauet i to og knytte hver lengden på tauet til en liten plugg. Sett av dowel i lommen og trekke tau slik at den midtstilles. Fjerne plugg.

Tips og advarsler

  • Plugg er ikke nødvendig, men det forenkler dra tauet gjennom stoffet lommen.
  • Tie hengekøye mellom to sterke støtter, slik som trær og, fordelt ca 8 fot fra hverandre. Hengekøye skal hvile i en svak bue, med bunnen 2 fot fra bakken. Bruke en rekke enkle knop å sikre hengekøye, eller en Josephine knute.
  • Denne hengekøye er stor nok for et barn 4 fot høy. Bruk 3 gårdsplasser av stoff for å gjøre en hengekøye for større barn eller voksne.
  • Mørk-farget stoff beholder varme, mens lyse stoff blir kjøligere. Legg til tilbehør, for eksempel et teppe eller mygg netting.