Hvordan lage en egendefinert Grill

January 5

Hvordan lage en egendefinert Grill

Nesten alle kan bygge en tilpasset grill lett og rimelig. Med bare et par materialer som to store terrakotta Potter, kan du bygge en grill som er bærbar og enkel å oppbevare, i motsetning til de store og klumpete grilling. Husk alltid å bruke grill grill minst 10 fot fra huset eller noen trær og på ikke-brannfarlig underlag som betong for å hindre noen farlige ulykker.

Instruksjoner

•Plasser tallerkenen fra potten terrakotta på bakken der du planlegger å bygge og bruke grill grill, på en ikke-brannfarlig overflate.

•Plasser blant terrakotta Potter på tallerkenen og hell ca 1/2 pund kull i potten. Lys på kull med en kamp og la trekull brenne avdekket i 20 minutter. Selv om keramiske terrakotta Potter er ikke er brannfarlig, får de varme, så det er best å bruke ovnen votter når fjerne lokket eller legge til grillen rist til grillen.

•Plasser grillen rist på terra cotta potten når brannen har brent og trekull har slått en hvitaktig farge. Grill rist skal være litt større enn terrakotta potten slik at det vil være trygt på toppen.

•Arrange mat på grillen rist og dekke nye grill grill med andre terrakotta potten med drenering hullet av potten på toppen, som luften lufthull av grillen.

•Grill maten før den er ferdig eller til din smak.