Hvordan lage en Drywell

September 11

Hvordan lage en Drywell

Mange egenskaper, lider av dårlig drenering. Enten det er regnvann fra gutters eller bare vann som samler seg på overflaten av hagen din, kan dette være stygge og kanskje skadelig til din bolig hvis innsamlingspunkter er nær din stiftelser. En rimelig enkel løsning er å bygge en drywell. Dette vil aktivere overflatevann skal kanaliseres underjordiske undergrunnen nivåer og distribuert. Vær oppmerksom imidlertid at drywells ikke er en passende løsning for hver egenskap, det vil avhenge av ditt landskapsarbeid og om undergrunnen er absorberende nok å distribuere vannet tilstrekkelig. Dette bør testes før du konstruere din.

Instruksjoner

•Velg stedet for din. Dette bør være godt fra ditt hus og stiftelser. Hvis mulig, bruker nivået, Finn et sted hvor land faller forsiktig fra huset.

•Test jord støtdempende ved innlegg hull digger test hull rundt fire fot dypt i et vått område hvor vann pools som du tror vil være et egnet sted for din. Hvis vann brønner mens du graver, er jord sannsynlig ikke passende for et godt. Hvis ikke, hell flere gallons av vann i din fullført hull og overvåke hastigheten som det er absorbert. Et fall av en tomme hvert tredje minutt i vannstanden angir god drenering. Når denne testen er gjort kan du begynne å bygge din drywell.

•Dig ut din hull før det er mellom 8 og 12 inches i diameter og 4 fot dypt

•Ta en 8-fots lengde stoff ermet og slips opp den ene enden. Fyll dette med grus vekten det ned og senke den inn i din hull til det berører bunnen.

•Continue fylle ermet med grus før toppen er ca 6 inches under overflaten nivå, deretter knytte dette av.

•Kontroller ermet plasseringen er fast i hullet og deretter spre mer grus over toppen. Hvis du vil i brønnen ute av syne, kan du plassere et tynt lag jord på denne grus uten å påvirke ytelsen til brønnen. Vann vil tappe gjennom jord og grus og bæres ned grus fylt ermet skal fordeles i undergrunnen nivåer.

Tips og advarsler

  • Hvis drenering problemet skyldes downpipes fra taket ditt, kan du vurdere å grave ut en grøft for en PVC-rør å koble til downspout til din drywell. Må du passe på at røret bakkene utfor fra tuten til brønnen slik at vann ikke tilbake opp.