Hvordan lage en døren utkast vakt

December 1

Hvordan lage en døren utkast vakt

Døren utkast vakter er en enkel måte å holde varmen i og kaldt ute om vinteren. Om sommeren vil de holde sommervarmen fra siver inn i huset ditt kjølig. Men det er mange stiler og figurer som er tilgjengelig på jernvareforretninger og varehus, kan de enkelt og effektivt gjøres fra vanlige elementer funnet rundt huset. Dette er en god gjør det selv jobb som kan gjøres enkeltvis eller som et familie prosjekt som vil spare energi og være morsomt å gjøre.

Instruksjoner

•Finn håndklær som er så lenge døren er bredt. Hvis du ikke vil bruke dine egne håndklær, tilbyr sparsommelighet butikker et bredt utvalg i nesten alle farger som passer din innredning.

•Rull håndkle opp i en en gigantisk slange.

•Glue slutten rullet kanten på hoveddelen av håndkle med en gummiert limet. Dette er ofte funnet i delen sko i varehus eller selvklebende området av en jernvarehandel. I mange tilfeller er de merket som "goo." At limet tørke ordentlig.

•Sett utkastet vakt ved foten av en dør hvor luften er siver gjennom og presse det tett mot dørkarmen. Gummiert limet gjør håndkle til å være fleksible slik at det vil samsvarer med bunnen av døren.

Tips og advarsler

  • Gjør en av disse for hvert rom er lukket. Spesielt oppmerksom på dørene til utsiden, men også bruke dem som holdes varme og rom som ikke oppvarmet. Limet er vann bevis, kan disse utkast vakter kastes i vask. De bør imidlertid alltid være lufttørkes slik at varmen i tørketrommelen ikke smelte limet.