Hvordan lage en døren Jamb for en utvendig dør

February 10

Hvordan lage en døren Jamb for en utvendig dør

Døren rammer er laget av to konsentriske rektangulære rammer. Utenfor rektanglet er en del av veggen rammen og er laget av to loddrette stenderne og en horisontal header. Innsiden rammen, kjent som jamb, består av to vertikale, kjent som jambs eller jamb Ben, en horisontal topplaten, kjent som jamb hodet, og en bunnplate, kjent som en terskel. Når du gjør utvendig jambs, start med en ferdighus jamb kit, som har dørstopperen og weatherstrip allerede vedlagt.

Instruksjoner

•Measure døren, på en tape mål. Klipp loddrett siden medlemmene lengde ¼ tomme lengre enn dørhøyden, pluss tykkelsen på dørterskelen. Måle denne avstanden fra bunnen av hakket kuttet nær toppen av jamb godta overskriften jamb. Merke jamb med en blyant og kuttes til lengde med en sirkelsag.

•Skjære horisontal hodet til lengde ¾ tomme lengre enn døren er bredt. Dette vil imøtekomme ¼-tommers hakkene i siden jambs og la ¼ tomme klaring for døren.

•Nail hodet inn i hakkene i enten side jamb med hammer for å lage et rektangel som er tre sider. Angi denne rammen på et par så hester med innsiden. Plass døren i ramme 1/8 tomme under nedre kant av overskriften jamb. Merk hengsel stillingene fra døren, til jamb. Marker toppen av hver hengslene. Merke på midten av knott striker og deadbolt låsemekanisme på knott siden jamb.

•Mark omriss hengslet i hver posisjon du merket. Bruk jamb halvparten av hengslene platen som en mal for å merke omrisset av hengselet på jamb med en blyant. Fjern døren og sett det til side. Meisel tre ut fra omrisset av hengselet til en dybde på 1/8 tommer. Sette hengsel platene utskjæringen konturene og fest, bruke en drill og â¾-tommen skruer.

•Kopiering merkene for knotten spissen og låse bolt på innsiden ansikt jamb med en rask kvadrat. Tegne en vannrett linje på det høyden fra kanten av jamb til dørstopperen for spissen og deadbolt. Måle til midten av hver av disse to vannrette linjene, og Merk den.

•Bore 5/8-tommers-dypt hull med en 7/8-tommers spade bit på hver av disse to merkene for spissen og deadbolt motta platene. Midtstiller deadbolt platen rundt lavere hullet og bruke den som en mal til å merke omrisset på jamb. Gjenta prosessen med deadbolt mottar plate sentrert på øvre hullet. Meisel ut materialet inne disse disposisjoner til en dybde på 1/8 tommer.

•Still døren på plass, kø hengslene og kjøre pinnene på plass. Døren er nå klar for oppheng.