Hvordan lage en Dogwood treet blomst

November 26

Dogwoods er ettertraktet av gartnere deres saftig blomstene og dramatiske bidrag til landskap. Mange forskjellige grunner effekten blomstrende syklus av en dogwood som sykdom, dårlig jordsmonn og lyssky steder. Gjør en dogwood blomst krever gjør endringer i jord, transplanting treet, beskjæring eller bruke en soppdreper. I tillegg riktig vedlikehold er nødvendig for å gjenopprette din helse din dogwood. Finn ut hvordan du kan oppnå nydelige blomster fra din dogwood.

Instruksjoner

•Kontroller treet for syke grener eller blader. Dogwoods er utsatt for cankers på deres bark, pulveraktig mugg på blader, lilla prikker på blader, infiserte støttebladene og scabby frukt. Bruke en soppdreper hele dogwood.

•Prune syke grenene. Bruke skarp beskjæringssakser eller en håndsag for å gjøre en nedadgående kutt mot treet. Pass på å ikke gjøre kjøtt sår. Dypp beskjæring utstyret i en blanding av 10 prosent rødsprit og vann mellom alle kutt å sikre du ikke spre sykdommen.

•Kontroller din jord pH balanse med en jord testing kit. Dogwoods trives i en pH varierer mellom 5.2 til 6.0. Post din jordprøve til adressen oppgitt på jord testen. Gjør eventuelle endringer Ifølge resultatene. Sur jord vil kreve bruk av kalk og endre alkalisk jord med svovel.

•Kontroller din jord drenering. Dogwoods vil dø eller bli rot råtne i våt jord. Men produsere dogwoods mengde blomstrer plantet i fullt sollys som krever tilstrekkelig vanning. Gjennomføre en jord føler test. Ta jord og klem hvis den produserer vanndråper det er for vått. Hvis din jord bryter i klumper, det er for tørr, men hvis det fortsatt formbare du får tilstrekkelig drenering.

•Transplant din dogwood hvis plasseringen er også skyggefulle eller jord for vått. Grave et par feet fra røttene og vann. Løft dogwood med tatt ekstra forhåndsregler for å unngå skade røttene. Plante treet på et sted som er bedre egnet for sin helse.

Tips og advarsler

  • Dogwoods vil ikke blomstre på sine første tre år med å vokse.
  • Inspiser din dogwood for tre borers, som vanligvis drepe dogwoods plantet i fullt sollys.