Hvordan lage en døende Bonsai anlegget kommer til liv

April 27

Hvordan lage en døende Bonsai anlegget kommer til liv

Økende en bonsai plante kan være en givende opplevelse. Bonsai er en voksende trær i containere. Det innebærer rot reduksjon og beskjæring. Det er tider når en bonsai kan lide overwatering og manglende omsorg. Ved å undersøke røttene og riktig gjødsling, kan du ta en bonsai plante tilbake til livet.

Instruksjoner

•IDENTIFY treslag. Mens mange arter kan brukes for bonsai er graner og maples den vanligste. Den bonsai voksende tilstand bør etterligne den naturlige miljø egenskaper, med hensyn til vanning, beskjæring og gjødsling.

•Examine bonsai planterøttene. Fjerne anlegget fra beholderen og undersøke sin rotsystem. Røttene skal være fuktig, ikke våt. Føle røttene; de bør være fast å ta. Hvis myke, de kan være råtne på grunn av utilstrekkelig drenering - nummer én dødsårsaken bonsai. Undersøk drenering hullene og sikre at det ikke rusk blokkere hullene.

•Kontroller anlegget lysforholdene. Det beste stedet å vokse en bonsai er utendørs. Men hvis du velger å vokse anlegget innendørs, må du oppgi det med minimal mengde lys som kreves for at plantearter å sikre den blomstrer. Røde lønn gangen dukker de, krever for eksempel sollys i morgen.

•Fertilize bonsai plante annenhver uke bare. Bonsai planter motta nødvendige næringsstoffer fra befruktning. Bonsai planter skal bare være befruktet i våren og sommeren mens de aktivt vokser. Underfeeding eller overfôring bonsai vil føre til dø. Underfeeding, vil det føre til at anlegget for å sulte; overfertilizing, vil det føre til roten brenne.