Hvordan lage en Dendrobium orkidé Centerpiece

April 17

Hvordan lage en Dendrobium orkidé Centerpiece

En vanlig rekke innendørs orkidé, dendrobium fungerer som en attraktiv fokal stykke å noe bord arrangement. Å vite hvordan å lage en dendrobium orkidé arrangement gir deg muligheten til å presentere eksotisk flora til din spisestue. Enten du er nybegynner eller ekspert håndverket entusiast, beautifies gjør centerpieces fra dendrobium blomster innendørs servering miljøer.

Instruksjoner

•Velg en base for din midtpunktet passer til anledningen eller ditt hjem innredning. Fyll bunnen av din base med et substrat som passer din design prosjekt. For eksempel, hvis du bruker en høy, klart vase, fylle den med fargede steiner eller kuler. En kurv av elven stein er en pen idé. La kreativiteten løpe løpsk med denne delen av prosjektet.

•Foreta valget dendrobium orkidé blomster i sentrum av midtpunktet base. Hvis du bruker flat bunn med frisk orkidé, holde dem i en liten pott for deres vitalitet. Hvis du bruker en vase, bare Skyv orkideer i den. Holde vannet i vasen å holde dem friske.

•Arrange aksent stykker rundt den sentrale delen av midtpunktet. En krans av eucalyptus blader beviser attraktive og legger også til en behagelig aroma i nærmiljøet rundt midtpunktet. Disse løvverk aksenter kan arrangert rundt blomster eller settes inn i basen på center.

•Embellish din midtpunktet i henhold til egne ønsker og av hva passer temaet du liker. Posisjonering batteridrevet lys på hver side av midtpunktet tilfører et snev av romantikk til samtale-Start ornamentikk.