Hvordan lage en dam foss for en plast dam

March 18

Enten for koi eller vannplanter, kan en bakgård dam være den perfekte tillegget til bringe en følelse av ro til hagen din. Installere en foss og tjern tar på en enda større følelse av fred, gir og vakre bevegelse til din bakgård dammen. Selvfølgelig, kommer ro ikke uten anstrengelse. Ta frustrasjonen av installere en foss med disse enkle trinnene.

Instruksjoner

•Legg et ekstra lag til allerede eksisterende plast fôr. Plast lining allerede prepped for kunstige dammen kan være greit for rolig farvann, men som kan holde opp til en konstant flyt produserer ikke en kunstig foss. Holde masse ekstra slakk i dette laget på plasseringen av din foss.

•Plasser mestring i center og rundt kantene av dammen. Mestring kan omfatte sanden på dammens base, men må bestå av tunge, flat rock dammens kant. Riktig mestring trenger ikke nødvendigvis å være mortared. Det må bare være tung nok å forbli stabile over lengre tid.

•Dig et grunt hull som er stor nok til fossen tank rett utenfor kanten av mestring lagt rundt dammen. Hullet skal bredden og dimensjonene av fossen tanken, med akkurat nok dybde å begrave foss tanken opp den halvveis linjen.

•Sett foss tank. Siden hullet du har bare gravde er sannsynlig å være nær det ytre presset fra dammen, holde en tre planke mot dammen siden av hullet blir gravd. Skyv fossen langs denne planken, og fjerne planken. Kontroller at utdataene for fossen tanken vender mot dammen og at rørleggerarbeid oppkobling er eksponert på den andre siden.

•Trekk og tuck dannet ekstra duken inn i trange rommet når du fjerner treverk. Dette burde bringe duken tautly fylle hele plassen under fossen tankens utgang.

•Build opp rock coping fra dammen til like under fossen. Steepness som du bygge opp stone avgjør fossens høyde som det ramler i dammen.

•Installer skimmer lenger ned kanten av dammen og skjule det med steiner og akvatiske planter.

•Hook skimmer til inngangen for fossen akvariet. Dette vil holde vannet sirkulerer, filtrert, og Fjern. Dechlorinate vann og du er klar for planter og fisk.