Hvordan lage en Cesspool

October 18

Hvordan lage en Cesspool

Cesspool er en av to private-kloakk systemer tilgjengelig i dag, den andre er septiktank. Sistnevnte er mer vanlig, og fleste anser det et bedre valg, siden den inneholder og filtre avfall tørrstoff og væske mer effektivt. En fordel å installere en cesspool, skjønt, er billig kostnaden og sitt enkle design. Mens installasjonen av septiktank krever hjelp fra en profesjonell, kan noen i stand til å grave et hull og haling rock gjør en cesspool.

Instruksjoner

Steds- og

•Locate området i som du ønsker å plassere cesspool. Siden avløpsvann renner ut i den omkringliggende jorden cesspool, skal dette området så langt borte fra din bolig som mulig. Men du må holde den nær nok til å sikre tilstrekkelig strømme gjennom en nedadgående skrå lengde på ABS rør som kobles til toalettet ditt eller andre opprinnelsen til kloakken. Siden cesspools betraktes som uønskede i de fleste steder, er det ingen spesifikke retningslinjer eller standarder å følge.

•Mark ønsket diameteren på hullet. Bruke et målebånd for å bekrefte det hullet diameter. Cesspool bør være minst 3 fot i diameter slik at du skal komme ned i hullet og grave en dybde på 6 fot. Diameter skal være større hvis det kommer til å betjene flere mennesker.

•Dig sylindriske hull i stedet du har merket. Starte løsne jorda med en hakke før du fortsetter med en spade. Dybden skal være ca 6 fot. Fra dette hullet, grave en oppadgående skrå grøften mot plasseringen av kloakkens opprinnelse. Grøften bør være bred nok til å romme en 3-tommers ABS pipe. Punktet der det kommer ut i cesspool bør være godt over gulvet i hullet siden systemet vil begynne å sikkerhetskopiere når når munnen på denne datakanalen.

•Skjære en lengde på 3 tommers ABS rør med en banalisere så. Det bør være lang nok til å begynne med nullpunktet i kloakken og utvide minst en fot i cesspool. Lå denne datakanalen i grøften fra cesspool.

•Sett den andre enden av ABS røret til hvor kloakken stammer. Hvis dette er et toalett, er det mulig at du må slå av vannet til din bolig eller liksom sikre at ingen vil bruke vann mens dette trinnet utføres. Hvis du går gjennom veggen av et hus, må du kanskje en ruter å skjære gjennom tre. Du må også hacksaw å skjære et allerede eksisterende rør. Hvis begge rør ABS, lim dem sammen med ABS sement. Hvis ABS røret må overholde metall, bruke bygging limet.

•Linje indre av hullet med stein, tegl eller mur. Materialet er ikke så viktig som måten det passer sammen. Resultatet veggen skal porøse. Dette gjør at avløpsvann kan strømme gjennom veggene i de omkringliggende jord. Kontroller at ABS røret Perforerer denne veggen og er ikke jarred mens du plasserer rock.

•Plasser betong lokk over hull og dekket med jord.

Tips og advarsler

  • Bestemme om cesspools er lovlig der du bor. I mange bebodde områder er både urbane og rurale, cesspools ikke lovlig.
  • Sjekk blåkopier i hjemmet for å bekrefte at du ikke vil kutte elektriske linjer i eller utenfor hjemmet under dette arbeidet.
  • Bakken rundt en cesspool blir uunngåelig skjemt og stygg.
  • Ikke-biologisk nedbrytbart materiale vil tette porøse vegger cesspool og føre til en sikkerhetskopi.