Hvordan lage en Canvas romerske skygge

July 27

Hvordan lage en Canvas romerske skygge

Romerske nyanser er en flott måte å legge til skygge i et vindu eller bare forbedre utseendet på rommet ditt. De ikke bare ren enkel se, men er vanligvis enkel å betjene. Har tilpasset romerske nyanser laget for windows kan være dyrt, men du kan lage dine egne av et lerret dråpe klut som du sikkert allerede har liggende rundt hjemmet ditt.

Instruksjoner

Mål og kutt

•Measure bredde og lengde i vinduet og legge til 1 1/2 inches til bredden og 2 inches i lengde på sømmene. Kutte stykke lerret etter målinger. Brett over toppen og sidene og jern på no-sy båndet for å opprette en hem på kuttet kantene.

•Measure øverst i skyggen og mark sentrum med en blyant. Måle og markere 10 inches på hver side og merke som også. Kutte tre strimler av romerske skyggen ring bånd til lengden på skyggen fra øverste kanten til like over nederste kanten. Feste ring tape på plass loddrett ned center og sider av skyggen fra de merkede flekkene. Sy strimler på plass med symaskiner, fjerne pinner som du sy.

•Falsing over bunnen av skyggen og stryke det flate. Sted tre dowel stang inne i folden og hånd sy den stengt med en enkel hånd maske.

•Sett L-brakettene til toppen av vinduet og dra ledningen kit til bunnen av 1 "x 2" styret med drill og skrutrekker. Knytte en stripe av selvtillit limet borrelås til forsiden av 1 "x 2" og på baksiden øverst romerske skyggen og trykk de to sammen for å knytte skyggen til styret. Tre ledningene gjennom øyet skruene og deretter gjennom ringene sentrum og begge sider av skyggen. Knyt en knute på slutten for å sikre dem på plass. Henge brettet ved å knytte det til L-parentesene i vinduet.

Tips og advarsler

  • Nyanser kan enkelt byttes ut; gjør forskjellige for hver sesong. Fremheve dem og lagre dem til klar til bruk.