Hvordan lage en brude bukett med georginer

January 9

Hvordan lage en brude bukett med georginer

Georginer kommer i en slående rekke farger, noe som gjør dem ideelle for buketter for enhver anledning. Når du vil gjøre brude buketter av georginer kan du utnytte den naturlige skjønnheten i disse blomstene tekstur, farge og aroma. Vite hvor å gjøre dahlia brudebuketter gir deg muligheten til å bruke din egen kreativitet for å innlemme disse blomstene i den spesielle dagen.

Instruksjoner

•Bundle 24 georginer sammen i hånden. Klipp av bunnen tomme av stilkene å gjøre dem selv. Loop en gummi band rundt sentrum av stammen bunten å holde blomstene på sted.

Dahlia farger varierer enormt, så velge farger som fremhever bryllupstema og klær.

•Velg tre stykker av løv til aksenten din dahlia brude bukett. Golden pothos vinstokker par med georginer, som gjør toppene av eukalyptus. Disse brikkene inn gummistrikk rundt bukett å ramme de fargede blomstrer.

•Snip en lengde på silkebånd fra en roll i en farge som koordinerer med bukett og bryllupstema. Bruk et bredt måle bånd av 1 tomme bredde. Gjøre lengden mellom 18 og 24 inches lang. Du kan gjøre lengden lenger hvis du vil den bue tendrils å drapere armene som du holder den.

•Tie på båndet i en enkel bue rundt gummi bundet del av bukett stilkene.

•Embellish din dahlia brude bukett med aksenter som samsvarer med bryllupet. Hvis bryllupet har en glamorøse, prinsesse stil tema, kan du spray glitter over deler av blomster for ekstra Glitter. Du kan også feste paljetter, en etter en, til kronbladene for en tekstur mønster.