Hvordan lage en borsyre løsning for sprøyting kakerlakker

October 19

Hvordan lage en borsyre løsning for sprøyting kakerlakker

Kakerlakker er ikke bare skumle, de kan ødelegge matbutikker og spre sykdom. Borsyre er et destillat av bor, noe som forekommer naturlig i Mojave-ørkenen. Det er brukt til å bekjempe trygt kakerlakker i generasjoner. Ifølge University of Kentucky fungerer borsyre så godt fordi det ikke er et insektmiddel. Kakerlakker går tilbake til det behandlede området igjen bærer borsyre tilbake til reiret. Den vanligste metoden er å strø pulveret langs baseboards og gulvet sprekker. Kommersielle spray løsninger er tilgjengelige, men det er enkelt og kostnadseffektivt å lage din egen.

Instruksjoner

•Mix 3/4 av en kopp borsyre, som er tilgjengelig på noen oppussing butikken, med 1 gallon av vann. Bland godt. Hell løsningen i en plast sprayflaske.

•Fjern alle serverer retter, pet næringen, vann retter og noe mat fra tellere og gulv der du har tenkt å spray.

•Spray en sjenerøs mengde borsyre løsningen langs baseboards og baksiden av tellere, unngå noen matlaging overflater. La løsningen tørr.

•Sett-bruke hver dag i to uker, eller til du ikke lenger se noen kakerlakker.

Tips og advarsler

  • Hvis din infestation er virkelig dårlig, tømme alle skap og skap og spray grundig rundt kantene. La løsningen tørke før erstatte varer.
  • Borsyre har svært lav toksisitet, men noen mennesker er følsomme for det. Ikke spray kjøkkenutstyr, serverer elementer, servise eller mat forberedelse områder. Kontroller at du etiketten og deretter kunne avhende gallon beholder og spray flaske når du er ferdig med dem. De bør ikke brukes til noe annet.