Hvordan lage en Boot & hanske tørketrommel

May 23

Tørking støvler og hansker mellom bruker vinteren gir klar beskyttelse for hender og føtter neste gang en venture utendørs er nødvendig. Dessverre tørker disse elementene ikke raskt hvis støvlene er igjen å sitte oppreist på deres såler og hansker er lagt på en flat overflate. Varm luft stiger og kjøligere luften forblir nær gulvet eller en overflate, hindrer rask tørking. Hansker og støvler må begge henges på et stativ slik at varm luft tørker dem som den stiger oppover, og noen varme skal finnes også.

Instruksjoner

•Lay 4-fots lange stykke 2 X 4 trelast flatt på bakken, helst ute på myk jord. Mål fra den ene enden til den andre, merking en 'x' hver sjette inches i midten av brettet.

•Sett 1-1/2 tommers hullet så bit i drill og bore hull på hver av de merkede stedene over hele linja.

•Measure hver av pluggene og kutt hver nettopp i halvparten så det er åtte 2 fot høye seksjoner.

•Gå 2 X 4-kort til en plassering med en hardt, overflate og trykk en ende av en dowel brikke i hullet. Hvis plugg er litt for stor i diameter, vikle et stykke selvfølgelig sandpapir rundt dowel og sand av noen av tre på slutten til den glir inn i hullet langt nok at slutten kommer til å hvile mot overflaten under 2 X 4 som det skal settes.

•Ta av dowel kort og bruke nok trelim av hvert boret hull slik at hele indre veggen er mettet. Limet må bli tillatt å tørke så plugg ikke kan trekkes fra hullet. Legge til en plugg i hvert hull på samme måte.

•Opprette stativet nær en stikkontakt og plugg i bærbare gulvbordet stil ovnen i mottaket. Sett ovnen lengderetningen langs forkanten av 2 X 4 vendt utover fra pluggene hindre at varmen rettet direkte mot tre. Slå ovnen på den laveste innstillingen bare nok til at en skånsom varme stiger oppover til toppen av de vertikale pluggene.

•Hang hansker og støvler på toppen av pluggene og la tørke med elektrisk oppvarming hjelpe. Slå varmeren av så snart som mulig når klær er tørr.

Tips og advarsler

  • Alltid holde ovnen slått til med den største delen av varmen blir rettet fra pluggene. Slik at ovnen å være rettet mot skogen kunne presentere brannfare, og bare en liten mengde varme kommer på toppen av ovnen er nødvendig å stige og tørr varene. Dessuten, hvis varene er tørket for fort med direkte varme, vil de redusere.