Hvordan lage en blomst seng landskap med murstein

August 1

Hvordan lage en blomst seng landskap med murstein

Installere en liggende seng med murstein Gran opp hagen eller hagen og definerer området utelukkende for voksende planter. Allsidig, lite vedlikehold og rimelig byggematerialet gjøres i forskjellige stiler, gir huseiere mulighet å matche de hagen sengene med en utvendig design for en harmonisk stil. Du kan bygge frittstående hevet kvadratiske eller rektangulære senger i hagen din eller ved foten av en bygning legge litt innbydende når fylt med blomster.

Instruksjoner

•Mark omriss av murstein blomst seng med innsats og streng. Pund en eierandel på hvert hjørne av rommet og utvide hage streng mellom dem, danner en firkant eller et rektangel. Bruk en innramming kvadrat for å sikre hjørnene skjemaet rette vinkler. Holde sengen 3 til 4 fot bred for å gi enkel tilgang til plantene i midten.

•Sett spade i bakken retning streng, danner en linje i jord som definerer senga perimeters. Fjern innsats og streng og sett dem til side.

•Lay en murstein på bakken så enden er flush med linjen du dannet bare med spade og kroppen er vinkelrett på linjen. Score bakken over punktet der andre enden berører, som er vanligvis 8 inches fra forrige linje. Legge 1 tomme slik du vil ha et hull for manøvrering mursteinene, og deretter utvide dette merket rundt sengen området skjemaet parallelle linjer for en utgravde stripen som du vil legge murstein.

Bestem høyden på murstein sengen, som vanligvis er 12 til 18 inches høy. Dele ønsket seng høyden av murstein høyden, som vanligvis er 2 inches til å bestemme antall rader du trenger.

•Fjern vegetasjonen i senga perimeters. Grave jord mellom parallelle linjene til en dybde på 6 tommer. Tamp nederst at grøft med en lengde på trelast før det er nivå og fast.

•Fyll hastig-tørr betong i en 5-gallon bøtte og tilsett vann til det etter anvisningen på etiketten, før det er gjennomførbar. Spre et jevnt lag av betong i utgravningen før det er 2 inches fra kantene, og la den herdes natten. Betong fotfeste forhindrer skade klossene under fryse-Tin sykluser.

•Spread en tynn, med lag mørtel over herdet betong grunnlaget, nok for tre til fem murstein, som vil bli lagt tvers i grøften. Senke en murstein direkte over mørtelen og trykk forsiktig for å sette den inn. Et tynt lag med mørtel fordelt på hver side av en andre murstein og sett det 3/8 tommer fra forrige. Trykk lett på mørtelen murstein og tørke av overflødig mørtel med en fuktig klut.

•Kontroller at klossene selv, eller legge til eller fjerne mørtel fra under en murstein til det er. Gjenta prosessen med å spre mørtel over grunnlaget og legging klosser før du arbeider rundt omkretsen av sengen. Hvis nødvendig, så bryte en murstein til størrelse med en murstein.

•For å starte andre løpet av murstein, Påfør et tynt lag med mørtel over bunnen av en murstein og sette det over loddrette sømmene på noen to mursteiner nedenfor. Fortsette prosessen med å spre mørtel langs basen og sider av hver murstein før det lavere i løpet. Gjenta prosessen med legging rader av murstein inntil du når ønsket seng høyden.

•Spread landbruket stoff over utsatte overflaten innenfor murstein sengen før fylle den med kvalitet jord endret organisk materiale.