Hvordan lage en Birdbath med husholdningsartikler

August 26

Birdbaths er en flott tillegg til din hage eller terrasse. En birdbath vil ikke bare oppgi fuglene med et sted å få en drink eller ta et bad, det gir deg utallige timer med fuglekikking. Vann er en av de viktigste kravene å tiltrekke fugler og du trenger ikke å bruke mye penger på å kjøpe en birdbath. Du trenger ikke å bruke penger, hvis du har de riktige elementene rundt huset. Det er flere ting du kan bruke til å opprette din egen birdbath følgende vil lære deg hvordan å lage en birdbath med elementene du har liggende rundt.

Instruksjoner

Finne rett sted. Velg et sted som er stille og ikke en trafikk område. Fugler vil være mer sannsynlig å bruke din birdbath hvis de føler seg sikre. Prøv å begrense tilgangen til birdbath av mennesker og dyr.

•Klar foundation området for birdbath. Hvis du plasserer birdbath på en gårdsplass, tilbake veranda eller andre flate du blir OK. Hvis du setter den opp på bakken, må området er nivå. Bruk en spade og rake å utjevne støt, bakker, steiner eller andre hindringer i veien.

•Lag en base for din birdbath. Du kan gjøre bruk av en høy bøtte (eller andre hushold elementer som fungerer) som base for din birdbath. Det er bedre å bruke noe som er bred å hindre birdbath lett velter. En gammel katten søppel bøtte som container fungerer. Bruk fantasien og prøv flere forskjellige husholdningsartikler for å finne den beste. Du ønsker ikke en base for å bli wobbly eller fuglene vil ikke føle seg trygge bruker den.

•Installer toppen av din birdbath. Finn et objekt som har en svak kurve i å samle vann i. Det trenger ikke å være veldig dyp (1 eller 2 inches er fin), men bør hvile fast på foten. Igjen, kan du prøve en rekke husholdningsartikler å se hva som fungerer best. En gammel parabolantenne, BBQ, ulike boller eller andre elementer kan enkelt tilpasses til å fungere. Kontroller at elementet vil holde vann og vil forbli på plass over birdbath base.

•Inviter alle fuglene. Fylle din nye birdbath med vann eller definere en slange skal dryppe ned det kontinuerlig. Sjekk det ofte for vann påfylling og nyte alle fuglekikking det vises.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom hvis du har annet dyrene tilgang til vannet i birdbath. Hvis dette er tilfelle, kan du gjøre din birdbath lavere i bakken eller du kan opprette en overflyt fra en høyere. Du kan sette en liten bolle under kanten av birdbath å ta over rennende vann.