Hvordan lage en bevegelsesdetektor

September 10

Du kan gjøre en bevegelsesdetektor uten for mye trøbbel, hvis du har noen elektriske evner. Diskutere ulike typer av hjemmelaget bevegelsesdetektorer du kan muligens gjøre med en elektronikk eller spy butikk. Du kan også bruke noen av disse ideene til å sette en sammen raskt.

Instruksjoner

• Besøk en elektronikkbutikk for å diskutere hvilke bevegelsesdetektorer mulig for dette prosjektet. Du kan gjøre en veldig enkel versjon med enkeltelementer på elektronikk butikken, eller du kan bruke din PC og webcam evner for å gjøre en.

•Discuss slike godbiter som et 10K potensiometer, en ettall-kilo OHM motstand med LED, to CDer fotocelle batterier, en 741 Op Amp og et 9 volts batteri brødfjel med elektronikk butikken personell. Op Amp går midt på brødfjel. Du må bruke din elektrisk kompetanse for posisjonering nodene riktig.

•Spør samme selgeren om å sette sammen en bevegelsesdetektor med din PCer og webcam som hovedkomponentene. Dette vil se når datamaskinen når du er borte fra det og vise deg som bruker den inne din fravær. Du trenger bare å definere webkameraet i mer en overvåking modus.

•Depend på utsiden lys å gi deg en idé for en lett fikse. Du kan gjøre en bevegelsesdetektor enkelt følgende som eksempel. Kjøpe en light fixture som har forslag-sensing evner. Legg til en enkelt lyspære og sett festeanordningen der du vil overvåke bevegelse.

•Catch bevegelse med noen av disse Foto sensorer i en avstand på 8 til 12 mikrometer.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje justere høyden på deteksjon. På denne måten vil du ikke få et kjæledyr eller pjokk forbi.