Hvordan lage en betongvegg i en hage ser bedre

October 13

Hvordan lage en betongvegg i en hage ser bedre

En betongvegg er praktisk, rimelig å bygge og en effektiv måte å blokkere ut ubehagelig lyder, som gaten lyder. Dessverre, en vanlig betongvegg i hagen kan stikke ut som en sår tommel blant alle din frodige landskapsarbeid og nøye utformet utearealer. Noen ideer for å forbedre utseendet på en betongvegg kan gjøres enkelt på en dag, mens andre trenger mer planlegging skal kjøre korrekt.

Instruksjoner

•Stain veggen med betong flekken. Husk at betong flekken er en blanding av metallisk salter, syre og andre ingredienser som endrer fargen på betong ved å forårsake en kjemisk reaksjon. Bruk klær, inkludert hansker, vernebriller og Lukk toed sko og følg alle instruksjonene fra produsenten av produktet.

•Paint veggen en farge som passer ditt hjem er utvendig. Bruke en faux lakk som gjør konkrete utseendet som steiner, eller male et veggmaleri på veggen. Bruke maling som er spesialisert for utvendig bruk på mur.

•Sikker et espalier på veggen og plante et hurtig voksende vintre, som kaprifolium, å dekke espalier. Noen vines, som engelsk eføy, er slike hardfør klatrere de ikke engang krever støtte fra et espalier.

•Hang en rekke interessante bilde delbilder, gamle vinduskarmer eller diverse rester av metall på veggen og snu den til personlig moderne kunst skjermen.

•Plasser fargerike potter av etterfølgende urter og blomster, som bølge petunias eller ullen timian, langs toppen av veggen. Selve veggen blir mindre merkbare, som farger og teksturer av planter vil ta fokus.

•Apply et lag av stukk over betongen. Stukk er en tekstur, gips-basert finish som ofte brukes på utsiden av spansk stil hjem. En trygg hjem renovatør kan refinish sement veggen med stukk, eller ansette eksperter å gjøre jobben.

•Refinish veggen med dekorative fliser. Bruke tilfeldig kvadratene av fargerike fliser å gi veggen et snodig utseende, tile hele veggen i en tradisjonell utendørs materiale, for eksempel saltillo fliser, eller utforme en flis mosaikk å dekke hele overflaten.