Hvordan lage en betong Patio

September 22

Betong uteplass legger til ditt hjem eksteriør ved å gi deg et sted å underholde gjestene og tilbringe tid med dine kjære. Betong terrasser er konstruert av helles betong lagt over toppen av grus og netting. Betong er en billig og lett vedlikeholdt patio overflate. Bygge en betong patio krever tid og konsentrasjon, men sluttresultatet vil være verdt innsatsen.

Instruksjoner

•Plasser innsats i hjørnene på terrassen og pakk dem med streng skissere området. Kontroller disponerte området er firkantet ved å måle diagonaler. Hvis patio vil kurven, deretter legge en hageslange etter strengen skisserte terrassen og buede i hjørnene. Hell bakervarer mel over hageslange og deretter løft vannslangen i hagen og du vil sitte igjen med en buet disposisjon å følge.

•Dig en 1-fot bred grøft utvide 3 inches utover ytterkantene av terrasseområdet.

•Bruk en hjørne innsats å bestemme høyden på det ferdige betongen. Justere strengen til denne høyden. Hammer i en eierandel hver 2 til 3 fot, 1 1/2 inches fra utsiden av strengen og med toppen under streng nivå.

•Fjern torv og jord fra innsiden av disponerte området med en torv cutter og/eller en spade. Grave til minst 6-tommers dyp. Legg et 4-tommers lag compactable grus og tamp med en sabotasje til nivå. Legg et lag 2-tommers med sand over compactable grus og tamp med en sabotasje til nivå.

•Build et skjema med rett to av fire trelast stykker. Skru hver to av fire til innsiden mot sidene av innsatsen litt over toppen av innsatsen. Kontroller at two-by-fours er alle nivå med hverandre. Kuttet en fleksibel ¼-tommers stykke tre eller metall som er 3 1/2 inches bredt til noen inches lenger enn din gårdsplass kurve. Bøy stykke rundt innsiden skjemaet der det kurver og tack endene til innsatsen med spiker. Gjenta for alle terrassen kant å fullføre sidene av betong skjemaet.

•Unroll armeringsnett over innsiden av skjemaet med buet side ned, bruke skinnhansker for å beskytte hendene. Forsterkende mesh skulle utvide til 1 tomme fra skjemaet på alle sider. Hvis betongen er butting mot en struktur, bruk en utvidelse felles eller et tynt stykke tre mot strukturen for å opprette en ekspansjonsåpningen. Holde stripen på plass midlertidig med to til tre murstein og fjerne dem når betongen er helles.

•Våt området med vann for å holde betongen tørker ut. Bland betongen til produsentens instruksjoner. Hell blandet betong i en trillebår og hell den i det lengste hjørnet av området. Hell hauger av betong slik at betongen peler til 1/2 tommers over skjemaet. Har en person helle betong og én person rake betongen over hele i skjemaet. Mens raking, trekk forsterkende mesh opp i betongen slik at nettet er klemt av betong. Kontroller at nettet ikke presse mot skjemaet når som helst og forblir 1 tomme fra skjemaet.

•Level den konkrete overflate med et stykke av to av fire. Har en person står i hver ende av to av fire utenfor skjemaet. Hvile slutten av de to av fire på skjemaet. En BT2508RC bevegelse, holde endene av to av fire nivået med hverandre og trekk i to av fire over betongen. Spade på betong og deretter relevel ethvert område som presser.

•Glatt betongens overflaten med en dupp. Flytt float frem og tilbake bevegelser er forsiktig med å grave float i betongen. Etterbehandling betong er best overlates til fagfolk; Kontakt en dyktig sluttbehandler for å fullføre store konkrete prosjekter eller for spesielle utførelser.

•Cure betong i flere dager ved å legge burlap eller gamle teppe over toppen av betongen når det er vanskelig nok til å tåle skade. Hold teppene fuktig hele tiden. Dekk teppene med plast sheeting for å holde på fuktigheten. Hvis temperaturen faller under frysepunktet, isolere betongen legging halm over toppen og deretter legger plastfolie over hele området og sider.

Tips og advarsler

  • Bruk gummistøvler når helle betong.
  • Betong etterbehandling krever dyktighet. Leie en profesjonell hvis du ønsker et bestemt utseende.
  • Bygge en betong patio er en multiperson jobb.
  • Betong kan knekke over tid hvis settling skjer; riktig jordforbedring hjelper for å forhindre settling.