Hvordan lage en betong kjøre se bedre

November 10

Betong innkjørsler er praktisk fordi de siste tiår med lite vedlikehold, men dette holdbare fortauet viser tegn på slitasje etter noen år med daglig bruk. Det tar ikke spesielle ferdigheter eller erfaring til å forbedre utseendet på betong. Reparere sprekker og legge et tynt lag med ny betong over gamle forbedrer oppkjørselens utseende og øker sin års tjeneste.

Instruksjoner

•Scrub eksisterende betong med slange og skrubbe børste for å fjerne gamle smuss. Hell betong flekkfjerner over olje og fett flekker og la det bryte ned flekker for omtrent en halv time før skrubbing dem. Slange av løsninger og flekker fra overflaten.

•Fyll alle ruts og sprekker med armert betong lapp sammensatte. Bruke en sparkel bruke sammensatte og tamp den. Skrape av overflaten så sitt nivå med resten av oppkjørselen. Hvis hullene er dypere enn 1/2 tommers, fylle dem med fin sand til gjenværende dybden er 1/2 tommers og deretter bruke sammensatte.

•Apply limet over oppkjørselen overflaten med en malers roller pensel. Dette hjelper ny betong bånd med eksisterende overflaten så det ikke chip over tid.

•Blend en bunke med betong miks på et blandebatteri med vann så det er tykke, som peanut smør. Scoop betongen på oppkjørselen i små hauger med en spade og spre den med måle rake. Trykk en lange håndtak flyte over oppkjørselen starter i den ene enden og arbeider sakte ned lengden på webområdet å glatte noen ujevnheter eller merker på Betongoverflate. Dekk overflaten med pustende klut til å hindre at ny betong fra uttørking for fort.

•Bruk en pumpe sprayer bruke en enda lag med betong sealer over oppkjørselen syv dager etter nye betongen er lagt. Sealer beskytter overflaten fra vannskader. Den likeledes adderinger en dekorativ touch hvis du vil legge til fargelegger agent sealer.