Hvordan lage en betong hage Ornament

August 2

Gjør hagen ornamenter er en pengebesparende måte å få utseendet du ønsker i hagen din. Det kan også bli en lukrativ hjemme-basert bedrift. Gjør hagen ornamenter tar ikke en masse spesielle ferdigheter og kunnskap, men det tar praksis og tålmodighet. Må du plukke en mold din ornamentikk, gjøre den rett betongblanding og bestemme om du skal dekorere det eller ikke.

Muggsopp

Det er mange former for å velge fra når du gjør hagen ornamenter. Enkle de som ikke har en masse detaljer fungerer bra for nybegynnere. Mer komplekse former som inneholder flere deler er bra for noen mer avanserte. Formene er også laget av ulike materialer og brukes til forskjellige formål. Latex og aluminium mugg brukes for store hage ornamenter. RTV polyuretan og PVC plast former brukes for mindre hage ornamenter.

Betong

Etter velge formen du vil bruke er det tid for å plukke en betongblanding. Det er mange oppskrifter på betong. Noen er grus, og andre legge sand. Sement med grus skal brukes for større ornamenter som benker eller birdbaths der styrke er nødvendig. Betong som inkluderer sand brukes vanligvis til mindre pyntegjenstander eller hage ornamenter som har mange fine detaljer. Du må også den ideelle konsistensen av betong. Ekstra forsiktighet må gis når du blander betongen. Hvis det er blandet for tynn, det vil ikke være sterk nok for stykket, og hvis det er for tykk, vil det ha mye luftbobler. Det må være tynn nok til å helle og men tykk nok til å sette opp riktig.

Dekorere

Du kan male ornamentikk med akrylmaling etter at den er helt tørr og ren. Bruke en base lag med hvitt eller svart og tørr pensel en frakk eller to maling over den. Bruk en sealer når du er ferdig å beskytte stykket. Du kan også bruke svart emulsjon maling for å blackwash din hage ornamentikk. Gjøre malingen tynn nok til å lett synke i overflaten av betongen. Når malingen tørker omtrent en time, kan du bruke en våt sliping svamp for å gni av overflødig maling. For å alder et stykke, kan du male det med yoghurt å hjelpe den vokse moss og gjøre det ser gammel.