Hvordan lage en bakgård paradis med landskapet rekvisita

October 2

Hvordan lage en bakgård paradis med landskapet rekvisita

En bakgård paradise er enkelt å lage med noen landskapsarbeid forsyninger. Mens noen av disse tilførslene kan være dyrt, er andre billig og lett oppnåelig. Hvis du vil opprette en helligdom det er fem landskapsarbeid kramper som må være tilstede eller opprettet. Først senter designet rundt en eksisterende patio overflate. Andre legge en vann-funksjonen---en full størrelse basseng, koi tjern eller fontene. Er det tredje elementet og kan bestå av solenergi eller ledet landskapet belysning. Det fjerde elementet omfatter dekorative rock. Det siste elementet er lyd som kan gis av utendørs høyttalere.

Instruksjoner

•Velg en eksisterende patio overflate som base for ditt bakgård paradis. Utforme landskapet planen på millimeterpapir å skalere.

•Legg en vann-funksjonen. Installere en full størrelse pool hvis budsjettet og plass tillater. Et lager ikke bare rekreasjon, men også en lyd element til design. Velge en koi tjern eller fontene hvis du har et begrenset budsjett eller mellomrom.

•Lighting for landskapet kan ta mange former. Linje en hage bane eller uteplass med tiki faklene for en enkel design. Lå solenergi eller LED-lys over hele hagen senger og rundt terrassen å skape et mer komplekse belysning oppsett.

•Evaluate eksisterende hagen senger i bakgården og Dekorer med landskapsarbeid rock som en dekorativ stein eller stein mulch. Bruk stepping steiner som er opplyst av solenergi eller LED lys som fører til vannkilde eller en annen funksjon i hagen.

•Plasser landskapet høyttalere rundt bassenget og/eller patio området. Høyttalere kan skjules i strukturer som ser ut som steiner som skal plasseres i landskapsarbeid for å opprette en unik utendørs surround lyd.