Hvordan lage en bakgård dam med et hardt skall dammen badekar

April 28

Hvordan lage en bakgård dam med et hardt skall dammen badekar

Et hardt skall tjern rutefly badekar passer inn i et hull i bakken og kan være omgitt av bergarter og planter å gjøre det som en naturlig vann-funksjonen i hagen din. Hullet må følge perfekt form av dammen duken, som vanligvis innebærer buede kanter og en hylle med dypere punkter på center. Det viktigste aspektet av installasjonen er å sikre jord i hullet er pakket vel så det ikke vaskes ut, skape områder for vann vekt å sprekk duken.

Instruksjoner

•Lay dam rutefly på bakken, opp ned på ønsket sted for hage dammen. En dam fungerer best på nivået bakken i et område som mottar morgen solskinn og ettermiddag skygge. Holde tjern unna trær hvis du vil redusere fallet dammen vedlikehold og bruke færre tid rensning ut blader fra dammen.

•Spray kantene rundt tjern rutefly med landskapsarbeid spraymaling om lag 2 inches ut fra liner kantene.

•Dig ut et hull i spray malt området tilsvarer dimensjonene av dammen duken, gjør hullet om lag 2 inches bredere og dypere enn tjern rutefly. Bruke grunnleggende hånd grave verktøy, som runde punkt spade, spade og mattock å grave hullet. Grave steiner, røtter eller lignende vanskelig objekter som kan punktering duken. Erstatte ugyldige venstre fra deres fjerning med ren fyll skitt.

•Linje hullet med ca 2 inches av våt, grov sand. Pack sidene og bunnen av hullet så tett som mulig, føttene eller en hånd sabotasje. I stedet for å kjøpe en hånd tukle spesielt for dette prosjektet, prøve skruen et flatt bord til bunnen av en lengre bord. Spray jord og sand lett med vann å gjøre det enklere å pakke.

•Plasser skallet i hullet og sjekk å sikre leppe starter ca 1 tomme over jord grade. I tillegg lå en to av fire over dammen og angi en snekker på bordet etter nivå. Legge til eller fjerne jord for å gjøre dammen nivået og sikre leppe sitter 1 tomme over karakteren. Plass skallet tilbake i hullet etter at justeringene.

•Fyll dammen med vann. Etterfylle tomt mellomrom mellom tjern rutefly og jord som du fyller dammen. Den ekstra plassen du igjen når graver hull må fylles jord duken hindre sprekkdannelse. Skyv jord rundt kantene og pakke den med håndtaket på en spade eller en tynn bord. Bare etterfylle til gjeldende vann nivå fordi trykket fra vannet innenfor duken gjør det enklere å pakke jord.

•Legg stein, planter og andre dekorative elementer rundt fylt dammen, som ønsket. Du kan plassere steiner på tjern rutefly å skjule 1-tommers hevet leppe, men de skal bare overhand dam kanten av en tomme eller to. Ikke Legg stein inne tjern rutefly fordi de kan punktering hard plast og opprette steder for skitt, blader og uønsket dammen skapninger å skjule.

Tips og advarsler

  • Mens ikke nødvendig, fargelegge vannplanter hage dammer og hjelpe skaffe skyggen som reduserer algene oppblomstringen. Dammen planter er vanligvis venstre i beholdere som er nedsenket i vannet slik at du kan fjerne dem lett for vinterlagring. Prøv Victoria vannlilje (Victoria amazonica, US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 og 11) Hvis du vil store lily pads med stor, prangende hvit lilje blomster. Holde liljene inneholdt, siden de er invasiv i enkelte områder av landet.
  • Sjekk for innretninger under gulvet før graving.