Hvordan lage en Baby Bedding sette

March 2

Kommersiell baby bedding sett er ofte dyre og når du kjøper dem, er du begrenset til tilgjengelige mønstre og stiler. Sy din egen barneseng støtfanger, barneseng sengetøy og mottar tepper gir deg kontroll over størrelsen, stoff valg og design. Ingen av disse prosjektene krav mer enn grunnleggende sydde ferdighetene og alle kan bli pisket i en helg.

Instruksjoner

Støtfanger Pad

•Skjære stoff i 10-tommers bred strimler. Sy deler av stoffet sammen med en 1/8-tommers søm å gjøre to 160-tommers lang og 10-tommers bred strimler. En blir forsiden av støtfanger og en baksiden. Gjør det samme med vatt. For å sy vatt, rumpe endene av to stykker sammen og bruke en stram zigzag sting for å sikre dem til hverandre.

•Stack stoff og batting strimler. Start med én stoff stripe med den lysere siden vendt ned. Topp med vatt og deretter den andre stoff stripen med det er lys siden vendt. Feste rundt alle sidene på stakken. Sy over toppen og bunnen, kortere kant med en symaskin, bruke en 1/4-tommers søm og sørge for å fange både lag av stoff og vatt.

•Measure 25 1/5 inches ned fra en kortere kant og sy en loddrett linje over alle tre lagene. Sy en annen linje 25 1/2 inches fra første. Fortsett med en tredje linje 27 1/2 inches fra andre. Gjenta sekvensen av tre loddrette sydd linjer.

•Plugg bindende tape rundt kantene av støtfanger og sy på plass. Start med to langsider og avslutt med to korte kantene. Kuttet seksten 18-tommers lengder fra overflødig bindende tape. Brett hver i halv bredde-messig og trykk at sømmen. Dette er den bånd å sikre støtfanger til sengen.

•Sew bånd langs begge langsiden av støtfangeren på begge ender og hver loddrett sydd linje. Støtfanger, sette den i sengen og knytte hver av båndene rundt barneseng siden slats.

Barneseng ark

•Skjære stoff 68-av-45-tommer. Skjær en 8-tommers kvadrat fra hvert hjørne av stoffet.

•Lay stoff med det er rett, eller lysere, siden vendt oppover. Ta 8-tommers kantene venstre fra klippe plassen fra ett hjørne og pin. Lysere sidene av stoffet skal sammen med sømmen mot duller side. Gjenta på alle fire hjørner og sy disse med en 1/4-tommers søm. Resultatet bør være en utstyrt ark figur med ingen elastikk i hjørnene.

•Skjære elastisk i fire 9-tommers biter. Fest midten av ett stykke elastisk til center skjøten på den matte siden av ett hjørne av arket. Starte søm midt i elastiske mot en slutt, trekke elastiske fortløpende. Sy fra sentrum til den andre enden på samme måte. Gjenta på alle fire hjørner. Når sydd, vil elastiske trekke ark hjørnene i og danne et utstyrt ark.

Mottar teppe

•Vaskestasjonen tømmes og tørr stoffet for å preshrink. Trykk på stoff før skjæring. Kuttet og stoffene til 43-inches torget.

•Plugg rick-rack rundt perimeteren 1-tommers fra kantene på høyre eller lysere, side av den forside stoffet. Bruk din symaskin for å sy rick-stativet på plass sy ned trim. Bruk en lang, rett maske og ikke tilbake stitch i hver ende, som du vil trekke tråden ut til slutt.

•Hard foran stoff med tilbake stoff. Stoffer høyre sidene skal vende mot hverandre. PIN sidene sammen og snu hele greia så du kan se pensle masker. Tråkle rundt teppet rett over pensle masker en mindre rett maske. La en 10-tommers åpning for å snu.

•Start teppet gjennom hull og trykk. Brett rå kantene på snu hullet i og trykk dette også. Sy hele veien rundt omkretsen av teppet som nær kanten som mulig, lukker snu hullet som du går.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig med å bruke barneseng støtfanger pads som American Academy of Pediatrics anbefaler ikke å ha noen sikkerhets stolper eller puter i sengen med barnet, som de kan utgjøre en sikkerhetsproblem.