Hvordan lage en avfall vakuum med en hage slangen drives av et vakuum?

May 21

Hvordan lage en avfall vakuum med en hage slangen drives av et vakuum?

Svømmebasseng trenger regelmessig støvsuges for å hindre buildup av rusk. Vanligvis innebærer bassenget støvsuging en pool stang med et spesialisert hodet og slange system vedlagt. Når disse elementene ikke er tilgjengelig, kan en felles hageslange erstattes. Støvsuging bassenget direkte ut av bassenget på bakken eller avfall støvsuging, eliminerer effektivt rusk og skitt i bassenget, vannkvalitet. Avfall støvsuging rusk ut av bassenget på bakken med en hageslange benytter rektor ved siphoning.

Instruksjoner

•Velg en nedslagsfelt som er lavere enn bassenget. Avfall støvsuging vann direkte ut av bassenget med en hageslange fungerer ikke med mindre gravitasjon er kjøpedyktig rykk vann gjennom slangen.

•Sett gratis slutten av hagen slange til kranen og slå den på. Tillate slangen til fylles helt med vann da slå kranen. Stenge den andre enden av vannslangen i hagen med en plugg eller klemme.

•Still ende festet eller plugget slangen ned i bassenget. Skru ut den andre slange enden fra kranen og raskt koble eller klemme den. Angi nylig koblet eller festet slutten av slangen i området du vil vannet renne.

•Unclamp eller koble slangen slutten i bassenget. Sikre slangen slutten forblir under vann. Flytte til den andre enden av slangen og løsne eller koble den. Vann vil begynne å flyte fra bassenget, gjennom slangen, og i nedslagsfelt, fungerer som et avfall vakuum. Flytte slangen slutten senket i vann nederst bassenget for å fjerne rester.

Tips og advarsler

  • Vakuum bassenget regelmessig for å unngå skyet eller grønt vann.