Hvordan lage en Alarm på 3 minutter

September 19

Essensen av en alarm er å lage bråk på kommando, uansett om det er å vekke deg fra dyp søvn eller advare deg om at en inntrenger har brutt inn i hjemmet ditt. Du kan lage en enkel alarm i 3 minutter eller mindre, en gang du har fått noen forsyninger fra en elektronikkbutikk. Prosedyren er enkel og krever noen verktøy funnet rundt huset.

Instruksjoner

•Skjære tre 6-tommers lengde elektriske ledningen fra den elektriske ledningen spole med saks. Stripe en halv tomme isolasjon fra endene av alle ledninger med wire cutters.

•Løsne to skruene på bunnen av trykknappen med en Phillips-skrutrekker. Vind avslutter en av ledninger rundt en av skruene på knapp og skru den tilbake i.

•Løsne to skruene på bunnen av blund med Phillips-skrutrekker. Vind gratis slutten av ledningen rundt en av skruene og skru den tilbake i. Vind avslutter en av ledninger rundt andre skruen på blund og skru den tilbake i.

•Plasser gratis slutten av ledningen mot positivt (+) merket kontakt på batteriene. Tapen ledningen til kontakten med en stripe av elektriske tape. Plass en slutten av siste ledningen mot negativt (-) merket kontakt på batteriene. Tapen ledningen til kontakten med en stripe av elektriske tape.

•Wind gratis slutten av ledningen rundt skruen på bunnen av trykknappen og skru den tilbake i. Sett inn batteriene i batteripakken. Trykker du på å forårsake blund lyden av.