Hvordan lage en AC magnetiske feltet

December 23

Naturlig magneter er ikke den eneste måten å generere et magnetfelt. Du kan også lage en med strøm. Som Amperes lov forteller oss, skaper en elektrisk strøm et magnetfelt rundt som er proporsjonal med styrken på gjeldende. Dette betyr at hvis du bruker vekselstrøm (AC) i en wire, så det magnetiske feltet også vibrerer i en vekslende mote, reflekterer endringer av gjeldende.

Instruksjoner

•Wind kabelen rundt spiker, helt dekker det. Gjøre spolen så tett som mulig; ikke la noen hull. La seks inches av wire etterfølgende fra spolen i hver ende. Tape spolen i stedet på spikeren slik at det ikke avsløre. Spikeren vil bli magnetisert når du bruker gjeldende på ledningen. Dette øker styrken på magnetfeltet vekslende som ledningen genererer.

•Fjern en tomme av isolasjon fra hver ende av ledningen med wire strippere. Stikke nakne endene av ledningene i kretskortet, i forskjellige rader. Hvert av sporene i hver rad i prototyping kretskortet er elektrisk koblet sammen, så sette to ledninger i samme rad ville kortslutte spolen

•Bend fører til motstand nedover og holde føre til kretskortet i samme rad som en av ledningene fra spolen. Holde andre leder inn rad hvor annet er festet.

•Stick en av ledningene av transformator i kretskortet i som har en av ledningene fra spolen men ingen motstand leder i den. Stick andre utgang transformator føre til kretskortet i en rad som har en motstand leder men ingen coil ledninger i den. Motstandsverdien begrenser strømmen i krets til et nivå godt innenfor trygge parameterne for wire du fashioned spolen fra.

•Plugg transformatoren til et strømuttak. Spolen wire innpakket rundt spiker vil begynne å generere en vekslende magnetfelt.

Tips og advarsler

  • Ikke berør Bart metall i denne kretsen mens transformatoren er plugget inn i veggen. Det kunne produsere farlig elektrisk støt. Ikke la barn bruke denne kretsen.