Hvordan lage en 90-graders vinkel med støttemur blokker

December 26

Støttemurer legge skjønnhet og dimensjon til noen skrånet tunet. Du kan bygge en støttemur på hjørnet av eiendommen ved å dreie den i 90-graders vinkel. Dette kan enkelt gjøres hvis veggen er laget av bergarter. Men hvis du bruker murstein eller blokker, kan det virke litt mer komplisert. Heldigvis er en 90 graders vinkel faktisk en av de enkleste viser å gjøre.

Instruksjoner

•Lay det første laget av støttemur blokker i grøften. Bruk full blokker hele veien fra slutten til slutt. Plass en 4-fots nivå på blokkene. Legge til jord tilbake under noen lav områder å gjøre raden perfekt nivå.

•Kontroller første 90 graders vinkel av stangar siden av en hel blokk mot bakre kantene av blokker rundt. Fortsett ned grøften med hele blokker.

•Still andre rad av blokker på første rad. Når du kommer hjørnet, sett en tube med landskapet blokk limet i en caulk pistol og avskåret spissen med verktøyet kniv. Kjøre to perler av caulk øverst i det første blokken laget. Plass en perle nær fronten og en nær baksiden.

•Still en spesiell hjørne blokkere på selvklebende perler og vrikke det litt. Spesielle hjørnet blokker har ujevnheter på alle fire sider og har ikke en sikringsanlegg ridge, som ville være merkbar fra en side til hjørne. Fortsett å legge den andre raden i beholde blokker sammen med hjørne blokken.

•Build en tredjedel p på samme måte som andre rad. Følge en hjørne blokk til 90 graders sving med landskapet blokk limet. Siden støttemurer sterkere med svimlende ledd, bør denne hjørne blokken slå motsatt vei fra forrige hjørnet blokken. For eksempel hvis den andre rad hjørne blokken viste foran den lange veien, bør tredje rad hjørne blokken viser i fronten på kort vei.

•Overflate støttemurer med caps. Når du når svingen, måle 1 tomme i hettens jevn kant og tegne en linje ned lokket med kritt. Linje opp kritt linjen med en giljotinen cutter blad. Skru lokket inn kutteren og trekk i håndtaket. Dette gir en grov kant på hjørnet cap.

•Apply to perler av landskapet blokkere lim på den siste raden overflaten og angi kuttet hetten på limet. Fortsette å installere caps langs støttemurer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vil leie en giljotinen cutter, score hetten langs kritt med en meisel og hammer. Snu hetten og score 1 tomme i glatt kanten på den siden. Score smalere partene, deretter vende cap høyre side opp, angi meisel i midten av scoret linjen og gi den en fast trykk med hammeren. Hetten bør bryte retning scoret.