Hvordan lage en 5-fots tre Gate

May 31

Hvordan lage en 5-fots tre Gate

En 5-fots tre gate er ikke veldig vanskelig å gjøre og passer i en gjerde avstand på rundt 5 1/3 fot. Du kan matche høyden på porten til høyden på gjerdet, gjør det litt høyere eller har en buet gate top uten for mye spille rundt med design. Du trenger ikke ekspert snekker ferdigheter, og selv de med nesten ingen kunnskap om Trebearbeiding vil kunne gjøre sine egne tre gate.

Instruksjoner

Konstruksjon

•Form 4 planker 2 av 3 trelast 60 inches i lengde i en ramme. Rumpe endene av siden par mot slutten paret å gjøre hjørnene av rammen. Kjøre to 3-tommen negler gjennom side av hver slutten planken i endene av siden plankene å sikre rammen sammen.

•Kontroller en 45-graders kutt på hver ende av en 100-tommen planke av 2-av-3 trelast. Kutt bør være i motsatte retninger slik at 1 side av planken er lengre enn den andre. Legg dette stykke trelast diagonalt over rammen. Vinkelformede ender vil sitte mot den ytre kanten av rammen. Sikkert sted som du gjorde gate rammen med 2 1/2 inch nails gjennom endene av diagonale planken inn i rammen.

•Lay rammen flatt på en arbeidsflate, siden med diagonale planken ansiktet. Jevne mellomrom 9 planker av 70-tommen-lang 1-av-6 trelast vertikalt over rammen. 2 ytre plankene skal flush med sidene av porten rammen. Det bør være rundt 2 inches av overheng i hver ende, med rundt 1 tomme mellom hver planke.

•Sikker plankene ved 2 1/2-inch nails kjørt gjennom toppen av plankene inn i rammen. Den 5-fots-bredformat gate er klar til å henge.

Installasjon

•Plasser 2 T-hengsler på vannrette plankene gate rammen. Pilot borehull tilpasset 1-tommers galvanisert skruer gjennom alle skruehullene på at halvparten av hengselet. Pilot hullene skal være en del mindre enn tykkelsen på skruene. Sikre hengslet til porten.

Stå et sted porten oppreist mellom gateposts. Bruk stykker av skrap tømmer til rekvisitt gate ca 2 inches av bakken. Andre halvdel av hengslene skal sitte mot gatepost. Kile avfallstre porten og innleggene slik at porten forblir i posisjon uten hjelp.

•Sikker sekundet i hengslene til gateposts som du gjorde den første delen. Fjerne deler av skrap tømmer.

Tips og advarsler

  • Legge til et døren Lås hvis du ønsker å gjøre porten låses.
  • Juste høyden på porten som passer dine behov. For å gjøre en buet gate, plassere alle loddrett port plankene sammen på en arbeidsflate og spore ønsket buen på 1 enden av plankene, deretter skåret buen med et band eller bla så. Knytte plankene til porten med den høyeste i midten, gradering utover til den korteste på hver ende. Bunnen av alle plankene vil være flush.