Hvordan lage en 12 15 fots kaste

September 20

Du kan gjøre en plen og hage skur størrelsen, avhengig hovedsakelig på hvordan du skal bruke det og hva du vil lagre i den. Grunnleggende byggingen er den samme, enten det er en 6-fots-torget potting skur eller en 12-fots-av-15-fots skur som kan lagre plen traktorer, forsyninger og andre store gjenstander og materialer. Starte ved å sjekke lokale bestemmelser; de fleste samfunn krever byggetillatelse for et skur større enn 100 kvadrat fot. Også sjekke for innretninger under gulvet, indirekte makt eller kommunikasjonslinjene i veien.

Instruksjoner

•Rake skur området fjerner alle blader eller andre rusk og glatt og nivå det som mulig. Sjekk drenering; unngå noen steder der vannet renner under en regn og være sikker på bakken skråninger bort fra skjulet i alle retninger. Teste jord; unngå noen som har fyll materiale, er grøtaktig eller svært ustabil.

•Build en 12-fot med 15 fot kontur av 2 x 4-tommers utforming trelast å tjene som en guide for betongkloss pirene. Gjøre endene 12 fot bred; kuttet med en sirkelsag boards til 14 fot 9 inches på sidene. Spiker dem til et rektangel med en hammer og innramming spiker. Bruk et framer kvadrat kvadrat hjørnene, så sjekk ved måling med et målebånd fra hjørne til hjørne og justere rammen til de diagonalene er lik.

•Lay skjemaet på skur plassering i ønsket posisjon. Lå en lang bord med en 4-fots over skjemaet på det og justere jord til den sitter i alle retninger. Lå tre rader med 4-tommen tykk solid betong blokker innenfor skjemaet, en blokk på hvert hjørne, i midten av hver vegg og to flere inne hver rad, med sentre 24 tommer fra slutten av skjemaet. Plassere blokkene på langs linje med langsiden av skjemaet.

•Level blokker med lange bord og nivå; justere jord under dem før de er nivå i alle retninger. Skjær 16-fots 4 x 4-tommers linje med en sirkelsag 15 fot lang og legge dem på blokkene. Sette bjelker i midten av blokkene. Sjekk hver bjelke for nivå, både på langs og på tvers av skjulet.

•Fjern rammen og installere 2 x 4-tommers bjelkene inne lengden på rammen. Klipp 2-av-4s 11 fot 9 tommer for side band. Bruker bjelke kleshengere, metall parentes festet til side band, for å holde bjelkene. Plass bjelkene 24 inches fra forsiden av skjulet; siste bjelke plass vil være mindre enn 24 inches til slutt bandet.

•Still rammen på blokkene og tånegl bjelkene til bjelker med framing nails drevet diagonalt med en hammer. Dekk rammen med 3/4-tommers kryssfiner for en etasje, med topp korn går over bjelkene. Bruk tre 4-by-8-fots paneler, skiftende sømmer - to paneler flush med foran veggen, tredje flush med bakveggen - og kuttet andre paneler for å fylle hullene på endene. Sikre gulv med 1 1/2-tommers spiker til sperrene.

•Build slutten veggene med 12-fots 2-av-4s for topp og bunn plater og vegger med topp og Bunn platen cut til 14 fot 5 tommer (for å tillate endeveggene). Gjør rektangulær veggen rammer først med topp og bunn plater og slutten stendere, firkantet de hjørner, deretter legge interiør stenderne linjeavstand på center 16 inches hverandre. Siste side stenderne vil være mindre enn 16-tommers mellomrom.

•Frame en dør i en endeveggen. Nail en 2 x 6-tommers hodet bord mellom to stendere på høyden for en pre hang dør. Nivå attributtet og festes med spiker gjennom stenderne. Cut to stendere passer mellom bunnen av hodet og bunnplaten og spiker dem til hodet og utenfor stenderne. Installere kort stenderne 16 inches hverandre mellom toppen av hodet og veggen topplaten. Bruk en gjensidig så for å kutte ut den nederste platen i portåpningen.

•Erect vegger en om gangen. Sett hver vegg lodd, med et nivå, og gjør det med 2-av-4s spikret pigger og påler i bakken. Sikre vegger en gang lodd med innramming spiker gjennom bunnen platene i gulvbjelker og band og nagle hjørne stenderne sammen. Tie veggene sammen med cap styrene oppå veggen platene. Bruk 16-fots styrene i vegger, overlappe endeveggene, og tavler kuttet til 11 fot 5 inches på slutten veggene.

•Kontroller takstolene av skjæring sperrer, sikre toppene med innfelte kiler, tre eller metall plater som overlapper ledd og krysset slipsene, vannrette klammeparentesene mellom sperrene under toppen. Kuttet sperrene til en 4/12 pitch, tak som stiger 4 inches per fot, med en innramming kvadrat. Sett poenget med plassen i bunnen av en 2-ganger-4 med 4-tommers merket på tynn tungen og 12-tommers merke på brede pinnen øverst på brettet. Merke vinkelen på slutten for en topp eller lodd kuttet.

•Measure 75 3/4 inches ned rafter fra lodd kuttet. Bruk plassen å tegne en linje 1 inch opp til rafter på det tidspunktet, så måler 3 1/2 inches opp igjen fra bunnen av linjen og trekke en trekant forbinder det punktet med toppen av linjen. Legge til en fot for overheng og mark vinkel omvendt av lodd klipp ved å angi poenget med firkanten øverst på brettet. Kuttet alle disse vinkler med en sirkelsag, deretter bruke det som et mønster for å kutte 16 sperrene å gjøre åtte takstoler.

•Lay sperrene på oppkjørselen eller andre flatt underlag, ett par samtidig. Sette lodd kutt flush sammen slik at de danner en riktig vinkel til sideveggene; måler mellom trekanten hakkene å teste dette. Fest toppen med en tre eller metall kile (et trekantet stykke) overlappende toppen. Kutte en 2-ganger-4 med vinkelformede ender å passe mellom sperrene og sikre til hver rafter med innfelte kiler. Snu truss og legge gussets på alle ledd på den andre siden. Gjøre åtte takstoler.

•Løft opp takstoler til taket, en etter en, begynner på baksiden. Angi truss Lodd med nivå, og spikre det på veggen på hver side gjennom trekant bærende poeng. Sette en andre takstol i den andre enden av taket, og deretter legge takstoler mellom plassert 24 inches hverandre; den siste truss vil være mindre enn 24 inches til slutten. Sikre takstoler vegger med orkanen klipp, metall parenteser som overlapper truss sperrene og veggen caps, og nailed til både styrene.

•Sett 1/2-inch orientert strand styret terrassebord på sperrene, arbeid fra bunnen av hver side til toppen. Klipp OSB toppen med en sirkelsag; kutte en først og la andre toppanelet overlapper andre styret. Nail OSB til takstoler med en 1 1/2 - tommers galvanisert negler.

•Spread tak papir over OSB og stifte det på plass med en konstruksjon stifter. Ett regneark overlappe taket toppen, festet på hver side. Singel taket med tre-kategorien komposisjon helvetesild. Skjær kategoriene av ett sett med Helvetesild med verktøyet kniv eller store hagesaks og spiker de nederst på hver side av taket med cut ende opp og ferdige slutten litt over på siden av OSB. Overlappe Helvetesild i henhold til produsentens anvisninger til toppen og installere cap Helvetesild på toppen, overlappende taket felles å forsegle den.

•Sheath fire vegger med tre plankekledning, overlappende clapboard eller Not og fjær fasader. De fleste plankekledning kommer i 16-fots lengder. Kuttet styrene for å dekke 15-fots vegger med solid planker. Kuttet planker etter behov som passer endeveggene og rundt dørkarmen. Diagonale kutt til skjede gavler på hver side; måle disse planker individuelt for å sikre vinkler er riktige.

•Trim veggen hjørner og siden og gable vinkel taket ledd with1-av-4-tommers tre trim; overlappe hjørne styrene på kantene slik at en stram hjørnet. Installere en pre hang dør i grove rammen. Angi døren i stedet, torget og nivå med konisk tre mellomlegg og sikre dørkarmen i grove rammen med lange skruer drevet med en skrue pistol gjennom sidene og toppen. Trim døren med 1-av-4s, enten kjegleformede øverst eller med side trims klippe plassen med en toppen styret i dem.