Hvordan lage duftende oljer

January 18

Bruke blomster, urter og planter for å lage din egen parfymerte oljer er en flott bruk av planter, og en fin måte å bruke enkle ingredienser til å gjøre naturlige parfymerte oljer. Gjør din egen parfymerte oljer betyr ikke stole på butikken for å finne duft du, og ikke lurer på hva som kjemisk forbindelse ikke uttaler du gjør den dyr flasken duftende olje du kjøpt fra butikken. Finn ut mer om å lage din egen parfymerte oljer her.

Instruksjoner

• Besøk din lokale helsekost lagre og tilbringe litt tid med essensielle oljer. Ikke Begrens deg selv til å gjøre en "en duft" olje, selv om en duft oljer som lavendel er helt nydelig. Også tenke på dufter som går godt sammen. Har du noen gang bemerket hvor jasmine og vanilje er ofte sammen? Kan du ha en duft bare, eller kan du ta deg tid til å utvikle din egen duft, blande forskjellige dufter. Kanskje du være modig og ønsker å utvikle din egen signatur duft.

•Purchase Eteriske oljer. Oljen blandes med olje. Vannbasert dufter vil ikke. Gå organisk når du kan. De er litt dyrere, men hvis du går til arbeidet med å gjøre din egen oljer, vil du virkelig ha kjemisk i det? Ikke nøy deg olje blander. Bruk rene essensielle bare og du vil være lykkeligere med duftende olje.

•Decide på en carrier olje. Olje, når den brukes til å holde duft, kalles en "carrier" olje. De fleste har liten duft, andre har mer. Mandel olje har en litt søtere duft. Det er ikke en dårlig ting, hvis du ønsker en litt søtere duft. Jojoba er en fantastisk rik silkeaktig olje med liten duft. Hvis du kjøper oliveoil, må du gå med lett olje, i stedet for mørkere rikere olje. Grapeseed har en lett duft, er lys i fargen, og er en lettere olje. Hvis du er usikker, kjøpe små flasker av flere og bestemme selv gjennom eksperimentering. Husk, hvis du velger ikke å bruke det for å lage duftende oljer, kan du alltid koker eller bake med det!

•Velg riktig tidspunkt å gjøre olje. Ikke prøv å gjøre når din barn, partner, arbeid og telefon krever tilsyn. Gjør duftende oljer er en flott måte å slappe av og kose deg i en rolig aktivitet. Eller invitere noen til å gjøre det med deg hvis du vil ha litt mer moro og samtale.

•Prepare materiale i en ren arbeidsplass. Kontroller at du har små flasker og caps, og at de er rene og tørre. Hvis du skal lage et større antall av den samme oljen å fylle flere flasker, må en større flaske for å blande.

•Measure olje avhengig av din egen personlige preferanser. Men 40-50 dråper eterisk olje per 100 ml transportør olje er vanligvis tilstrekkelig. Hvis du bruker friske eller tørkede planter, må du oljen å dekke planter og urter helt. Mer planter og urter du legger til glasset, mer olje du vil legge til.

•Når du har din olje, duft (eller planter) og Vitamin E i glasset, riste den godt og la mix å sitte. Hvis du har brukt essensielle oljen, vil olje bli duftende etter bare noen få dager. Hvis bruker planter og/eller urter, må du la det sitte på et varmt sted uten direkte sol i minst 14 dager.

•Strain olje for å fjerne planter og urter. Mens de ser ganske i olje, kan de slå harskt, selv med Vitamin E for konserveringsmiddel. Bruk en god fin sil. Ost klut fungerer også, men husk, du har å gjøre med olje. Noe av det vil være knytte seg til cheesecloth og du vil miste noen av din dyrebare olje til anstrengende prosessen. Tips for belaste: plassere silen over toppen av en trakt å hindre søl.

•Oils gjøre fantastiske gaver for noen spesiell anledning. Dekorere glasset og gi den sammen med noen lys, godteri, eller vin å gjøre en spesiell gave. Eller være egoistisk og holde dem i din egen spesielle fornøyelsen.

Tips og advarsler

  • * Tips: Når du tar turen til butikken for å kjøpe din dufter, ta en håndfull kaffebønner og snuse kaffebønne mellom lukter dufter. Kaffebønner renset lukten fra din nese-sinus hulrom.
  • Essensielle olje av Bergamot, mens det er en herlig duft, er en photosynthesizing. Være forsiktig med å bruke dette i en olje. Bruke olje og deretter gå utenfor kan skade fra solen. Hvis du vil bruke dette, kan du bruke den under lyset fra månen bare.
  • Når du gir en gave av olje, må du gi en liste av ingrediensene. Du kan ikke vite hvis de har en allergi, men de vil. Og hvis de får en pause-out, å vite hva er i olje kan hjelpe dem å identifisere problemet.
  • Aldri varm olje direkte over brenner eller flamme. Du vil ødelegge den. Hvis du ønsker å varme du, sett flasken kopp varmt vann eller en varm plass.
  • Hold deg unna Castor eller babyolje når du gjør duftende oljer.
  • Bruk aldri metall eller plast. Metall kan discolor oljer, og plast er bare ikke riktig. Gass og keramikk er ditt beste valg.
  • Viktig merknad: oljer kan gå dårlig (også kalt en harsk). For å hindre at dette skjer, kan du legge 500 IUs av Vitamin E for hver kopp olje.