Hvordan lage drenering i hjemmet

February 14

Hvordan lage drenering i hjemmet

Installere drenering i hjemmet beskytter den fra flom og dyre grunnlaget. Prosessen innebærer legging drenere rørene å bære underjordiske fuktighet fra huset til et tørt område av gården. Gjør det selv huseiere skal planlegge flere dager å fullføre dette prosjektet som grave grøfter for systemet er arbeidsintensiv.

Instruksjoner

•Outline en kurs for underjordisk drenere rørene rundt omkretsen av hjemmet ditt med tau. Angi tauene 10 til 12 inches fra hverandre. Begynner på det høyeste punktet og slutter på en grøft eller et tørt og flatt område fra hjemmet.

•Unearth gress og skitt mellom tauene med en spade til å grave ut en avløp kanalen omtrent 18 inches dypt, eller 6 inches dypere enn hjemmet er grunnlaget. Dumpe smuss på en nærliggende presenning og bevare den å fylle i lav kapasitet i gården. Forme bunnen av kanalen til en grunne dukkert, så kaste nederst grøften 1 tomme dypere hver 8 føttene så vannet renner vekk fra hjemmet.

•Shovel en dybde på 6 inches av ren grus i kanalen og tamp den. Line bunnen av grus med landskap stoff å blokkere silt fra siver opp inn i rørene.

•Lay 4-tommers stive PVC perforert drenere rørene ned i center ved hjelp av albuen kontakter der kanalen svinger rundt huset. Skruen et drenering rutenett over den åpne enden av røret.

•Lay ned en annen 6 inches av grus beskytte rørene fra rusk og enklere for vann å trenge gjennom. Plass flere landskap stoff over toppen av grus, overlappende endene av tre inches.

•Fyll i de resterende canal med matjord og plante motstandsdyktige flom busker og bunndekkende å absorbere noen av vannet og hindre erosjon.