Hvordan lage døren Warmers

September 7

Opprette døren kan være morsomt og kan også være en familie aktivitet. & #xD; Når du er klar for de kaldere månedene, dør warmers-så enkelt som de er-kan også å spare på strømregninger. Holder ut kald vind og lage morsomme måter å gjøre det kan engasjere hele familien.

Instruksjoner

•Ikke en rask oppsummering av dører du trenger å gjøre warmers for. Ikke alle dører vil være praktisk å dekke, men de fleste vil og du må vite hvor mange du har. Måle bredden på hver dør. De starter vanligvis på rundt 31,5 inches, men det er godt å vite det nøyaktige området som trenger. Døren warmers passer ved døren overholdes å dekke gapet mellom døra og terskelen.

•Look rundt for gamle utstoppede dyr på sin siste ben. Hvis de har blitt forlatt av barnet, kan de fremdeles tjene en nyttig hensikt når du resirkulere dem i døren warmers. Liten de ikke, men større de-selv de ikke som en slange, kan bli kuttet og sydd sammen for å matche lengden på døren. Hvis de er lange nok, bruke dem intakt.

•Gå til butikken eller se online og kjøpe materialer som følte, flanell eller Cord. Disse materialene vil hjelpe stoppe utkast selv, spesielt når utstoppede. Lettere stoffer vil bare la utkast passerer gjennom dem.. Tenk klær du bærer i kaldt vær. Hva holder deg varm sannsynligvis vil holde utkast ut av hjemmet.

•Decide om bønner, vatt eller utstoppede dyr innards er hva du skal bruke. Samle nok for dørene trenger. Dette kan være vanskelig å måle, men hvis din samle litt mer enn du trenger, kan du alltid lagre den for å gjøre mer døren Pulsvarmere i et år eller to.

•Få familien sammen, kuttet ut materialet og start sy i rør eller "slanger" ene enden åpen. Alle kan gjøre slangene siden de er grunnleggende og trenger ikke ekspert søm dyktighet. En dør varmere i utgangspunktet er et langt stykke stoff med langsiden og en av kortsidene sydd sammen.

•Holding i sys "snake" oppreist, starte stuffing. Bruk en lang treskje eller et kosteskaft for å presse stuffing i slangens "hud." Ting gradvis slik at hver del av slangen er full. Det er viktig at slangene er stappet så tett som mulig, når de er sikkert sydd sammen. Flere stuffing pakket tett i hver slange, mer kald luft kan du holde.

•Sew den åpne enden av døren varmere sammen tett så slangen er sikker og tett pakket. Føle hele lengden før sy så du vet det er full.

•Plasser hver dør varmere ved døren. Føle om det er et utkast kommer gjennom. Tettsittende døren warmers hardt mot døren å holde ut det meste av kald luft.