Hvordan lage dine egne tre hjem underholdningen senter diagrammer

December 13

Hvordan lage dine egne tre hjem underholdningen senter diagrammer

Bygge dine egne møbler er en måte å sikre egendefinerte brikker som passer ikke bare din personlige stil og innredning, men budsjettet og omfanget av spacet. Alle tre arbeidende prosjekter starter med en plan; om planen er en fullstendig realisert blåkopi, en skisse på en cocktail serviett eller en klar idé i hodet av snekker, kommer planen først. For gjør det selv snekkere detaljerte spesielt nybegynnere, jo bedre og mer planen, bedre resultatene. Tegningen en skalert diagrammet for bygging er bare et spørsmål om å tegne et nøyaktig bilde fra alle mulige vinkler av prosjektet stykket.

Instruksjoner

•Finn en inspirasjon for din hjemmeunderholdningssenter. Et bilde av en brikke i en stil du liker er et godt sted å begynne. møbler kataloger og tre arbeidende magasiner er to kilder. Få så mange visninger av stykket som mulig. Hvis du kan finne en plan som er nær blikk av din drøm møbler og foreta justeringer du ønsker.

•Få underholdningssenter; skisse det første flere ganger, gjør endringer for å avgrense design med hver skisse. Tegne ansiktet, siden, på innsiden av dørene åpner og alle andre vinkler som vil hjelpe deg å forstå hvordan stykket går sammen. Tegne en front- og visning på en Notisblokk graf på en skala fra 1 tomme for hver 1 fot. Dette betyr et underholdningssenter 6 feet tall i virkeligheten vil være 6 inches høy i tegningen.

•Ta møbler stykket fra hverandre i ditt sinn, tegning hver del. Start med basen og føtter. Bestemme nøyaktig hvor føttene vil legge og hvordan basen skal bygges. Bruk tre arbeidende planer, bøker og nettsteder til å få inspirasjon og lære hvordan delene skal passe. Bestemme hvordan sidepaneler, tilbake og foran vil legge til basen. Skisse hver brikke, inkludert dimensjoner, og deretter trekke dem skalere for å sikre at de passer med hverandre på måten du ønsker. Foreta justeringer til alle deler er riktig.

•Arbeid veien opp underholdningssenter, skuffer, hyller, hengsler og trekker. Tegne hver detalj inkludert veden trim og noen andre detaljer brikker som legges til design. Dele skuffer i disse kategoriene: front, rygg, siden og nederste skuff ansikt. Tegne av og baksiden dører og andre stykker. Fastslå nøyaktig hvor maskinvaren vil legge og hvordan.

•Kontroller en endelig gjengivelse av hver del av din møbler, å legge til dimensjoner og notater om konstruksjon. Skrive en beskrivelse av hvert trinn i byggeprosessen vil hjelpe deg å arbeide gjennom problemer før du noensinne klippe et stykke trelast.