Hvordan lage dine egne ikke-skyll mopp løsninger

February 28

Hvis du er så glad Swiffer våt Jet eller Clorox ReadyMop som jeg er å forstå disse billig oppskrifter kan du gjøre opp fylle din eksisterende beholdere. Spar $$$ på hver påfyll!

Jeg søkte online og i min lokale bibliotek for hjemmelaget rensning løsninger for å finne en som ville fungere best. Jeg endte opp testing 20 forskjellige kombinasjoner og kom opp med tre som når riktig mettet og brukes på en ren frotté mopp pad ikke seiersrekke på tre, laminat eller flislagt gulv.

De er alle laget med lett å få produkter du kan få fra din lokale matbutikk og vil koste pennies per påfyll. Jeg gjorde alle oppskrifter å passe i en 32 unse flaske så du ikke trenger lagre ekstra eller foreta beregninger på egenhånd å redusere til det du trenger.

Instruksjoner

•Johnson baby Shampoo

Jeg fant dette på nettet og siden jeg hadde noen på hånden jeg ga den en prøve. Det ut renset 17 andre rengjøringsmidler med mange flere ingredienser og forlot mitt gulv glitrende og lukter godt. Den eneste grunnen denne støvsugeren ikke er min favoritt er at det mangler noen bakteriedreper komponenter og i et hus med en pjokk og to hunder jeg føler trygg uten dem.

Bare plassere ½ TS Johnson's Baby sjampo i beholderen og fylles med vann (ikke prøv å bruke en av navn merkevare - de strek!).

En liten flaske Johnson's Baby Shampoo koster ca $2 og vil vare lenge!

•Vinegar

Jeg var ikke overrasket over å se eddik i så mange oppskrifter i biblioteket eller på nettet, men det overraske meg å se det brukes alene. Den renset ut 17 andre rengjøringsmidler også. For meg var det to holder ryggen til dette er min favoritt: 1) den forlater en lukt i huset for en stund; og 2) mens eddik skyllinger godt og dreper bakterier det ikke egentlig har noen rengjøring egenskaper (ikke holde din slangen ren bygge).

Bruk 4 ounces av eddik til 28 unser vann.

•Misty's rensevæske

Dette er min egen kombinasjon av ingredienser: 2 ss ammoniakk, ½ kopp eddik, ½ teskje Johnson baby sjampo og fylle resten av beholderen med vann. Jeg kom opp med denne kombinasjonen mens undersøker egenskapene for de ulike ingrediensene:

Ammoniakk er en awesome renere og spot removerVinegar dreper bakterier, mugg og bakterier og det er en stor skyll agentJohnson Baby sjampo lukter godt og synes å legge en gnisten til gulvet (ikke prøv å bruke en av navn merkevare - de strek!).

Tips og advarsler

  • Sjekk ut min awesome vaskbare mopp pad mønster for din Swiffer mopper instruksjonene for hvordan lage flasken reuseable på http://www.makethemyourself.com/mop.html.
  • Jeg ikke en kjemiker eller en vitenskapsmann, bare en mor prøver å få endene til å møtes. Følgende oppskrifter tilbys gratis og med forståelse verken jeg eller min bedrift, vil bli holdt ansvarlig for skade som følge av deres bruk enten til deg selv, din familie, din pets eller din eiendom.