Hvordan lage din veranda & bakgården Pool vakre

March 16

Hvordan lage din veranda & bakgården Pool vakre

Første skritt for å beautifying veranda og hagen bassenget er å gjenkjenne din utendørs mellomrom som en potensiell design lerret. Ikke la bevisst oppsett og flittig design låst innendørs. Sikre din utendørs mellomrom føles som en forlengelse av huset, med områder for matlaging, spise og avslapning. Andre, må du starte med et nytt lerret. Fikse noe som skal repareres: re-overflaten bassenget, tette igjen din dekk og repaint utvendige overflater, inkludert hus fasader og utendørs svømmebasseng vegger. Bruker dekorasjoner for å dekke mangler bare trekke oppmerksomhet til gårdens feil.

Instruksjoner

•Rengjør hagen og rydde bassenget - plukke opp søppel, falt greiner, kvister og blader. Kast ødelagte elementer som sprakk birdbaths og slitte bassengleker.

•Legg dekorative molding, dentils eller klammer til din veranda. Endre slutten innlegg eller kolonner. Sett frittstående kolonner eller innlegg ved inngangen til bassenget.

•Velg møbler laget av flettet, metall eller tre som passer din gårdsplass og plass. Velg holdbar stykker som er utformet for bruk utendørs; Du kan bruke innendørs møbler for dekket verandaer hvor været er mindre av en trussel. Velge sitteplasser med maskin-vaskbare puter for enkel rengjøring up.

•Accessorize ditt space. Legge til aksent puter til stoler. Sjablongen en design på bordet. Inkluder sesongmessige elementer som passende, som for eksempel utskårne gresskar under fall, kranser vinteren og patriotiske kaste for sommermånedene. Bruk planter, blader og kvister fra din egen hage legge til farge og tekstur. Bruke kunstig flora og fauna eller dekorere med tørket buketter vinteren og faller.

•Plasser fokal kunst stykker på veggen på verandaen, som en værhane, smijern skulptur eller fliser mosaikk. Bruk stykker som har estetiske og funksjonelle formål; dekorative wire kurver kan brukes å holde hagehansker eller bringe et sett med små garden statuer øyenivå.

•Lead øyet fra huset til på trammen til bassenget med stier og statuer. Male en løper på trammen etasje fra døren mot bassenget. i stedet for en solid blokk med farge, Legg personlighet og minner av maleri føttene og langs banen. Velg en annen farge for hvert familiemedlem. Bygge en stein, stein, tegl eller gress walkway fører til bassenget. Plasser statuer på endene av veier over kolonner. Re-formål verftet dekorasjoner som høye urner og birdbaths for dette formålet.

•Separat utendørs plass i "rom." Bruk fekting definerer kanten på gården og en privat plass. Ikke kompromiss sikkerhet for stil. sikre bassenget gate og verftet gjerdet til regionale standarder for vannpytt sikkerheten. Plante busker eller bruke potteplanter til omkretsen av bassenget. Slå gangveier i korridorer av tepper dem med en særegen gress, foret dem med curbing eller i bakken belysning. Heng gardiner rundt veranda som vegger. Velg en Maskinvask midten av tung vekt stoff som tåler vær.

•Fyll hullene med planter som du ville innendørs. Drapere grønne fra overhead å gjøre forhallen og basseng dekk føler mer lukket og intime; Bruk en arbor som base. Tuck potteplanter bak møbler å bløtgjøre hjørner.

Tips og advarsler

  • Ikke overmanne spacet med farger og dufter av holder planter til et minimum. Bruk plassen og legge planter noen samtidig, gir deg tid til å venne seg til hver nye tillegg.
  • Maling horisontale striper på trammen rekkverk og kolonner for subtil, men fet poeng av visuell interesse.
  • Starte en liten urtehage hjørne på verandaen. Dyrke planter i en vindu, rekkverk eller hage handlevognen. Hold urter i beholdere slik at de kan flyttes lett. Kombinere flere urter i en enkelt pott plass; bare ikke glem å merke hver enkelt.
  • Sy tårer i terrasse markiser og parasoller i stedet kjøpe nye brikker.
  • Bruk Matt-avslutning flekker og maling for å blande med omgivelsene. Bruk høy glans ferdig for å lage møbler og strukturer skiller seg ut.